Feriebolig i Bracciano i Lazio

Casa Torre

 
Casa Torre er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Torre er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bracciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lille, kønne lejlighed liger i den gamle del af byen, hvorfra man har nem adgang til at nyde det pittoreske bybillede. Casa Torre ligger i et gammelt tårn som man mener blev bygget inden Bracciaonos berømte slot. Man mener det er her bygningsarbejderne boede mens de byggede slottet.

Når man træder ind i bygningen fra gaden finder man til højre trappen som går op til lejligheden. Lige fremme finder man et rum hvor der en gang imellem er små udstillinger, bl.a. af en mand som laver stokke i forskellige smukke former af grene han finder i skoven. Her findes også en kælder man kan kigge ned i, og hvor man har fundet levn fra etruskerne. De sidste 400 år er kælderen dog blevet brugt som vinkælder.

Læs mere om Casa Torre

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser:
- Lejligheden består af et køkken med komfur (med fire kogeplader og ovn) samt bord og stole, en stue med sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Man har en fin udsigt fra lejligheden over Bracciano og den nærliggende sø, Lago di Bracciano.

Man har valgt at bibeholde flere detaljer i lejligheden fra gammel tid, såsom at man på væggene kan se den gamle mur. I stuen kan man se et opmuret vaskefad, hvori man tidligere vaskede tøj mm. Da der ikke fandtes et rørsytem som det vi har i dag, faldt vandet direkte fra fadet og ned på gaden. Dette er blot et af de levn her findes.

Skjul teksten
 
 
search map