Ferieboliger og hoteller i Bracciano

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Deraf navnet

Bracciano ligger ca. 40 km nord for Rom, og er den største by ved søen af samme navn Lago di Bracciano. Legenden siger at under søen, som har et vulkanisk udspring, findes en del af byen som er sunket. Byen som den er i dag har efter sigende form som en arm og fik derfor navnet Bracciano (arm).

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hvornår eller hvorfor, men...

Man ved ikke meget om hvornår eller hvorfor Bracciano blev grundlagt, men man mener det startede med en lille samling huse ved den romerske vej Via Clodia. Man mener også at den opstod for at beskytte befolkningen mod saracenernes invasion. Da byen blev overtaget af familien Orsini, efter at have været under flere forskellige familier og kirkens styre, betød det stor fremgang for byen. Overtagelsen af den store og mægtige familie gjorde, at denne lille fiskeri- og landbrugsby blomstrede kraftigt op.

Læs mere om Bracciano

Slottet

Slottet som dominerer hele byen ligger på toppen af en bakke og fik sit nuværende udseende af Orsini familien i slutningen af 1400-tallet. Det har siden den tid og frem til i dag huset og underholdt mange kendte mennesker.

Historisk spændende by

Bracciano er og har længe været et populært feriemål på grund af dens gode placering. Man er godt nok ikke så tæt på havet men til gengæld har man søen og en historisk spændende by at besøge. Vi anbefaler,at man besøger kirken Santa Maria Novella og ved siden af denne Klosteret degli Agostiani, hvor man finder bymuseet og forskellige arkæologiske fund fra området. Slottets indgang finder man for enden af Piazza Mazzini og hvis man tager en tur op i tårnet får man en smuk udsigt udover byen og søen. Her findes udstillinger med fund fra forskellige tidsaldre, som alle er fundet i området.

Skjul teksten
 
 
search map