Agriturismo i Bolsena i Lazio

Agriturismo Le Vigne

Agriturismo Le Vigne med Bolsenasøen i baggrunden
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Le Vigne har mange kvaliteter, hvoraf de største trækplastre er pool, børnepool og restaurant på stedet. Det betyder, at ferien bliver god og alle vil blive rigt beskæftiget.

Søudsigt og gåafstand til en hyggelig by

Denne agriturismo åbnede i 2006 og tilbyder noget, som mange andre landsteder ikke kan tilbyde: søudsigten og gåafstanden til en hyggelig by. Det betyder at du her kan ankomme i bil, parkere gratis og søge ned til byen til fods, når du lyster. Der står også mountainbikes til gæsternes rådighed. Samtidig har du adgang til en stor og rummelig have med pavilloner og swimmingpool med liggestole, parasoller, bruser og kig ud over Bolsenasøen.

Læs mere om Agriturismo Le Vigne

Børn er mere end velkomne

Børnene er i særdeleshed velkomne her. Der er ingen vej, man kan løbe ud på. Desuden er der tænkt på børnene både indvendigt med et legerum og udvendigt med børnepoolen (som ligger i den ene ende af den store swimmingpool). På stedet producerer de vin, olivenolie og dyrker grøntsager - og disse råvarer kan man blandt andet smage på stedets egen restaurant, der kun er åben for stedets egne gæster. Morgenmaden serveres som buffet.

Alle værelser har aircondition

De 11 værelser er forskellige i form og farve, men har alle aircondition og enkelte af dem ligger, så de har lidt søudsigt - ligesom enkelte værelser har satellit-tv (i den selvstændige bygning) og værdiboks. Værelserne ligger enten i hovedbygningen eller i en selvstændig bygning ved siden af.

Dobbeltværelse Standard
- To skønne værelser med tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Her er det ikke muligt med ekstra opredninger. Det ene værelse har terrasse.
Dobbeltværelse Superior
- Ni rummelige værelser (lidt større end standardværelserne) med tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Her er det muligt med en ekstra opredning i samtlige værelser og to ekstra opredninger i fem af værelserne. De fleste af værelserne har privat terrasse - og dem uden terrasse har naturligvis en fælles terrasse til rådighed.

Lejlighederne på Agriturismo Le Vigne

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map