Agriturismo i Bolsena i Lazio

Agriturismo Le Vigne

Agriturismo Le Vigne med Bolsenasøen i baggrunden
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Le Vigne har mange kvaliteter, hvoraf de største trækplastre er pool, børnepool og restaurant på stedet. Det betyder, at ferien bliver god og alle vil blive rigt beskæftiget.

Søudsigt og gåafstand til en hyggelig by

Denne agriturismo åbnede i 2006 og tilbyder noget, som mange andre landsteder ikke kan tilbyde: søudsigten og gåafstanden til en hyggelig by. Det betyder at du her kan ankomme i bil, parkere gratis og søge ned til byen til fods, når du lyster. Der står også mountainbikes til gæsternes rådighed. Samtidig har du adgang til en stor og rummelig have med pavilloner og swimmingpool med liggestole, parasoller, bruser og kig ud over Bolsenasøen.

Læs mere om Agriturismo Le Vigne

Børn er mere end velkomne

Børnene er i særdeleshed velkomne her. Der er ingen vej, man kan løbe ud på. Desuden er der tænkt på børnene både indvendigt med et legerum og udvendigt med børnepoolen (som ligger i den ene ende af den store swimmingpool). På stedet producerer de vin, olivenolie og dyrker grøntsager - og disse råvarer kan man blandt andet smage på stedets egen restaurant, der kun er åben for stedets egne gæster. Morgenmaden serveres som buffet.

Alle værelser har aircondition

De 11 værelser er forskellige i form og farve, men har alle aircondition og enkelte af dem ligger, så de har lidt søudsigt - ligesom enkelte værelser har satellit-tv (i den selvstændige bygning) og værdiboks. Værelserne ligger enten i hovedbygningen eller i en selvstændig bygning ved siden af.

Dobbeltværelse Standard
- To skønne værelser med tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Her er det ikke muligt med ekstra opredninger. Det ene værelse har terrasse.
Dobbeltværelse Superior
- Ni rummelige værelser (lidt større end standardværelserne) med tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Her er det muligt med en ekstra opredning i samtlige værelser og to ekstra opredninger i fem af værelserne. De fleste af værelserne har privat terrasse - og dem uden terrasse har naturligvis en fælles terrasse til rådighed.

Lejlighederne på Agriturismo Le Vigne

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Vigne

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Vigne som ligger i Lazio. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Vigne. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Agriturismo Le Vigne

Skøn beliggenhed og søde værter

Vi havde den skønneste famlieferie på Le Vigne. Værtinden var meget hjælpsom og serviceminded.

Læs mere

Fantastisk sted

Vores ophold var fantastisk dejligt og roligt.
Placeringen er god ved en dejlig lille landsby, som ligger i gåafstand. Agrotourismoen er godt vedligeholdt og værelset vi boede på var stort, to store værelser med en dobbeltseng og sovesofa. Der var et lille bord indenfor også, og et lille køleskab stort nok til at have nogle drinks, ost og skinke og lignende. Vi havde en separat gårdhave med bord og stole, og endda et tørrestativ. Puljen var ikke meget stor, men stor nok til at svømme for børnene og nice pool område med liggestole.
Morgenmaden var god med typiske italienske morgenmad, men også æggekage, korn, ost, skinke og frugt. Værten var hyggelig og serviceminded - - hun kørte og købte en bus billet for mig !!
Endnu minus var internetforbindelsen, som var dårlig. Wi-fi fungerede ikke i vores rum, bedre i pool området. Også 3G / 4G var varierende (virkelig hele Bolsena)
Det er også i gåafstand til en ret stor COOP mad butik.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Le Vigne

Dejligt fredeligt sted med super udsigt, morgenmaden er stort kagemekka, men
Kunne godt have godt italiensk brød

Læs mere

Et lille paradis

Vi var en gruppe voksne som ønskede at nyde roen efter et par intense dage i Rom.
Vi kunne ikke have gjort et bedre valg. Vi fik en varm velkomst af Stefania og hendes familie. De var enormt venlige og generøse og fik os til at føle os godt tilpas der.
Dejlig have med spektakulær udsigt over by og sø. Rigtig fint pool-område. Gode rum. Tæt på centrum. Rigtig god frokost. Det kan virkelig anbefales!

Eva Lindholm, Limhamn

Læs mere

Super ferie - Super beliggenhed

Opholdet hos Stefani - Le Vigne - var rigtigt rart. Maden, som skal bestilles hjemmefra, viste sig at være inklusive en super lokal vin. Maden var rigtig god "almindelig" mad med små finesser hver dag. Alle 4 retter. For en nordbo var det en rigtig god oplevelse.
Morgenmaden var fint varieret, med spejlæg, pølser, oste og et væld at kager (dolce).
Stedet ligger højt og vi havde fået et værelse (faktisk to rum) med udsigt over Bolsena søen. Så om morgenen skulle man blot trække gardinerne fra så kunne man se hele søen brede sig ud. Flot.
Haven omkring huset var meget, meget flot med masser af store blomster og skyggefulde træer.
Swimmingpoolen var en nydelse at se, selvom vi ikke brugte den.
Alt var super rent og pænt. Vi manglede Wi-Fi på værelset. Der skulle vi være i restaurantområdet. Vi havde sat pris på en sofa, men det er en ubetydelig detalje.
Man kan gå ned til byen og Borgen eller søen på under 10 minutter. Ved søen lufter det lidt og de laver en rigtig god kaffe.
Vi kommer ganske sikkert igen til Bolsena og Le Vigne, selvom det nok kun vil være for nogle dage.
Vi kan stærkt anbefale stedet.

Læs mere

Godt familiested

Vi rejste med 2 børn 4½ og 2½ og havde et dobbeltværelse superior. Vi boede på Le Vigne i 6 døgn. Rent og godt værelse med god plads til bagagen, men lidt mørk og rustik stil (typisk for regionen). Børnene sov på en sovesofa som lugtede lidt gammelt. Udenfor værelset var der et lille bord og stole som gav mulighed for at sidde ude når børnene sov. Vi savnede et køleskab på værelset og WIFI som kun er tilgængelig i restauranten. Med børn på rejse er det også praktisk at have adgang til vaskemaskine. Vi måtte benytte et vaskeri i byens centrum. Morgenmaden var god nok. Utroligt stort udvalg af kager og andre søde sager, men også yoghurt, tomater fra gården, frugt og gode skinker og oste. Mulighed for at spise middag med egenproduceret vin om aftenen, hvis man bestiller det om morgenen. Rimelige priser på maden.

Skøn udsigt og fin beliggenhed med gåafstand til centrum. Støj fra byen(musik) og hunde som gør, kan til tider være forstyrrende. Poolområdet med børnepool var fantastisk for børnene. Vi havde det stort set for os selv til trods for at der også boede andre familier. Ejerene arbejder meget hårdt (næsten døgnet rundt) og var meget venlige og gør deres yderste for gæsterne. Le VIgne er et fint familiested.

Læs mere
 
search map