Villa i Anzio i Lazio

Villa Verdi

 
Villa Verdi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Verdi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne skønne sydlandske villa ligger i behagelig afstand til stranden (2200 m) og ikke mindst til dagsudflugter til Rom (ca. 50 km eller en lille time med direkte tog). Du kan altså holde ferie med hele familien og gøre alle glade.

Skøn villa med egen have

Villa Verdi er en skøn lysegul villa med en frodig have med palmer, blomster og en græsplæne, hvor børnene kan boltre sig. Med fire soveværelser er villaen velegnet til i alt otte personer - og da det ene børneværelse har to køjesenge til fire personer, kan det dog også lade sig gøre at bo 10 personer her. Man kan også vælge at bo færre personer til en reduceret lejepris - og således få en ferie med albuerum.

Læs mere om Villa Verdi

Fredelig beliggenhed tæt på havet ... og tæt på Rom

Villaens styrker, ud over den korte gåafstand til vandet (både private og offentlige strande) og kørselsafstand til kulturmekkaet Rom (togstationen ligger ca. 2 km væk), er det velholdte interiør, den kæmpe solterrasse på 40 m² og den dejlige grønne have. Villaen ligger desuden på en stillevej og grænser op til en mark, så støjgener begrænses til fuglenes kvidren. Inden for få minutters gang finder man både slagter, supermarked, bager, barer, pizzeriaer og frugthandler. Endvidere kan en kort køretur bringe jer til en golfbane, rideskole, tennisanlæg og swimmingpool.

Skandinavisk villa

Derudover er villaen danskejet, hvilket betyder at indretningen og faciliteter er særligt "tilpasset" det nordiske publikum. Det kommer til udtryk i den børnevenlige have på 1000 m² med trampolin og legeplads og en Weber gasgrill.

Villaens indretning

Den 250 m² store villa er indrettet med en hall i stueetagen, hvor der også er spisekøkken (fuldt service og nye potter og pander), værelse med dobbeltseng og kamin, badeværelse med bruser, to stuer en suite med kamin og brændeovn. På første sal er der et badeværelse med badekar og tre soveværelser (et værelse med dobbeltseng, et børneværelse med to køjesenge til fire personer og et værelse med dobbeltsovesofa), som alle har udgang til terrassen. Her er desuden trådløs internetopkobling, vaskemaskine, opvaskemaskine og cykler til rådighed.

Bemærk at villaen er røgfri og at kæledyr ikke er tilladt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Verdi

Læs personlige anmeldelser af Villa Verdi som ligger i Lazio. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Verdi. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Jeannie og familie fra Danmark boede på Villa Verdi i Anzio fra d. 11. til d. 18. august 2012.

Vi har haft en dejlig tur til Italien.
Genboen stod klar ved huset ved ankomsten og satte os ind i tingene. Genboen tog ligeledes afsked med os lørdagen efter.

Vi havde en fin uge, dejligt hus og skøn have. Vi brugte nærmest ikke de to store stuer, da vejret var skønt både dag og aften.

Eneste familiekrise vi havde, var da vi var blevet låst inde på ejendommen, da 2 var gået ud, havde smækket porten og taget nøglen med, så de selv kunne komme ind igen. Vi kunne derfor ikke komme nogen steder…. Så en nøgle eller to mere havde været dejligt, når man nu er så mange personer, der ønsker at gøre forskellige ting. Det krævede derfor også koordinering, når nogle ville til stranden og andre til byen.

Det var i det hele taget svært at finde offentlige strande i nærheden, vi fandt en lille bitte stykke offentlig strand ca. 4 km fra huset og et andet ca. 6 km fra huset. De andre strande var private med parasoller, hvor der blev opkrævet 11 Euro pr. stol. Ellers skulle vi have kørt næsten helt til Rom til de store strande der.

Vi vil anbefale både huset, jer og jeres gode service til andre.

Læs mere

Dorte med familie fra Nysted boede på Villa Verdi i Anzio fra d. 31. juli til d. 7. august 2010.

Vi havde en utrolig dejlig ferie!

Vi har dog nogle ting som vi ville have været glade for at få oplyst inden vi tog af sted:
At huset ikke ligger i Anzio, men i Lavino.
At der faktisk er 12 km til Anzio, hvilket vil sige at man er nødt til at have bil med. Der kører en bus i dagtimerne, men ikke om aftenen.
At strandene er fantastiske, men langt det største område er privat og det koster den nette sum af 11 Euro pr. liggestol pr. dag og man SKAL leje sådan en for at være der. Stranden ligger muligvis 2 km væk i fugleflugtlinie, men når man skal gå/køre, er der noget længere (3½ km) hvis man vil på en offentlig (gratis) strand.

Huset levede fuldt ud op til vores forventninger, det var utrolig skønt og de mennesker som passer det, var meget søde. Ingen af dem taler dog engelsk, men det klarede vi alligevel. I huset fandtes en mappe med beskrivelser af nærmiljøet – indkøb, massør osv., så det var let at finde hvad man havde brug for, samt alverdens andre nyttige tips. Tips til de næste gæster: Tag en orange vest og evt. små lygter med. Når man går på vejene fra huset og mod byen, er der vanvittig meget trafik. Vejene er smalle og der er ingen fortove, så det er lidt med livet som indsats at man går sig en tur, specielt efter mørkets frembrud.

Da der ikke er ret mange udenlandske turister, må man være forberedt på at næsten ingen taler engelsk. De er dog utrolig søde og meget hjælpsomme, så alt løser sig.

In- Italia har vi været meget tilfredse med. Der kom jævnligt mail fra jer, remindere om betaling, huskelister, vejbeskrivelser, kort osv., og det har været en stor hjælp. Vi bruger gerne jer en anden gang!

Læs mere

Bedømmelse af Villa Verdi

Læs mere

Bedømmelse af Villa Verdi

Læs mere

Bedømmelse af Villa Verdi

Læs mere

Bedømmelse af Villa Verdi

Læs mere
 
search map