Villa i Anzio i Lazio

Villa Verdi

 
Villa Verdi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Verdi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne skønne sydlandske villa ligger i behagelig afstand til stranden (2200 m) og ikke mindst til dagsudflugter til Rom (ca. 50 km eller en lille time med direkte tog). Du kan altså holde ferie med hele familien og gøre alle glade.

Skøn villa med egen have

Villa Verdi er en skøn lysegul villa med en frodig have med palmer, blomster og en græsplæne, hvor børnene kan boltre sig. Med fire soveværelser er villaen velegnet til i alt otte personer - og da det ene børneværelse har to køjesenge til fire personer, kan det dog også lade sig gøre at bo 10 personer her. Man kan også vælge at bo færre personer til en reduceret lejepris - og således få en ferie med albuerum.

Læs mere om Villa Verdi

Fredelig beliggenhed tæt på havet ... og tæt på Rom

Villaens styrker, ud over den korte gåafstand til vandet (både private og offentlige strande) og kørselsafstand til kulturmekkaet Rom (togstationen ligger ca. 2 km væk), er det velholdte interiør, den kæmpe solterrasse på 40 m² og den dejlige grønne have. Villaen ligger desuden på en stillevej og grænser op til en mark, så støjgener begrænses til fuglenes kvidren. Inden for få minutters gang finder man både slagter, supermarked, bager, barer, pizzeriaer og frugthandler. Endvidere kan en kort køretur bringe jer til en golfbane, rideskole, tennisanlæg og swimmingpool.

Skandinavisk villa

Derudover er villaen danskejet, hvilket betyder at indretningen og faciliteter er særligt "tilpasset" det nordiske publikum. Det kommer til udtryk i den børnevenlige have på 1000 m² med trampolin og legeplads og en Weber gasgrill.

Villaens indretning

Den 250 m² store villa er indrettet med en hall i stueetagen, hvor der også er spisekøkken (fuldt service og nye potter og pander), værelse med dobbeltseng og kamin, badeværelse med bruser, to stuer en suite med kamin og brændeovn. På første sal er der et badeværelse med badekar og tre soveværelser (et værelse med dobbeltseng, et børneværelse med to køjesenge til fire personer og et værelse med dobbeltsovesofa), som alle har udgang til terrassen. Her er desuden trådløs internetopkobling, vaskemaskine, opvaskemaskine og cykler til rådighed.

Bemærk at villaen er røgfri og at kæledyr ikke er tilladt.

Skjul teksten
 
 
search map