Feriebolig i Anzio i Lazio

Villa Serena

 
Villa Serena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Serena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Serena er et stort hus med plads til 6 personer. Huset er omgivet af en stor have på 1200 m², hvor der er blevet installeret et svømmebassin på 13 x 6 meter. Det ligger i øvrigt kun 300 meter fra sandstranden. Indkøbsmuligheder og restauranter finder du i gåafstand inden for en radius af en halv kilometer.

Huset er omtrent 130 kvadratmeter stort og består af to etager, stueplan og første sal. Selve huset er ikke nogen æstetisk perle, hverken indvendig, eller udvendig. Møblementet er moderne billig italiensk stil, men til gengæld er her plads til store armbevægelser da værelserne er meget store.

Læs mere om Villa Serena

Fireværelseshus med 6 sovepladser (stueetage / 1. sal):
- I stueplan finder du en stor opholdsstue med spiseplads med udgang til haven og pool, køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine, køle- fryseskab og komfur, samt badeværelse med toilet og brus.
- På første etage finder du 2 gode soveværelser, hvoraf et er med dobbeltseng og fin udsigt over haven og det andet med plads op til 4 personer og udgang til terrasse med udsigt over svømmebassinet samt et badeværelse med toilet og badekar. Begge soveværelserne er udstyrede med aircondition.

Det er muligt at parkere inden for muren der omgiver huset.

Skjul teksten
 
 
search map