Feriebolig i Anzio i Lazio

Villa Romana

Lejlighed i stueetage Lejlighed på 1. sal
 
Villa Romana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Romana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Huset ligger i et typisk italiensk villakvarter omgivet af en pæn og meget stor have og med kun 250 meter fra havet er der rig mulighed for at spadsere til sandstranden.

Tæt på indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder og restauranter finder du i gåafstand inden for en radius af en kilometer. Togstationen ligger cirka 2 kilometer fra huset.

Læs mere om Villa Romana

Haveområdet

Hver lejlighed er cirka 100 m² store og har egen selvstædig indgang og selvstændig haveområde (som dog ikke er helt ”skjult”).

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser:
- Hver lejlighed består af opholdsstue med satellitfjernsyn, tre soveværelser, hvoraf det ene består af dobbeltseng mens de to andre består af enkeltsenge, to badeværelser, et med toilet og brus og et andet med toilet og badekar, veludstyret køkken med blandt andet vaskemaskine. Herudover har hver lejlighed egen terrasse som man f.eks. kan benytte i forbindelse med måltiderne.

Selve villaen er ikke skøn og møblementet er forholdsvis simpelt på en ”billig” moderne måde. Til gengæld befinder man sig meget tæt på sandstranden og har gode udendørs opholdsmuligheder. Det er muligt at parkere indenfor villaens mure.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Romana

Læs personlige anmeldelser af Villa Romana som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Romana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Romana

Læs mere

Bedømmelse af Villa Romana

Læs mere
 
search map