Anmeldelser af Villa Rebecca

 
Villa Rebecca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Rebecca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Rebecca

Læs personlige anmeldelser af Villa Rebecca som ligger i Lazio. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Rebecca. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Harry og hans rejsefæller fra Hinnerup boede på Villa Rebecca i Anzio fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi er kommet godt hjem fra en dejlig ferie.
Vi er fire par der rejser sammen og vi har flere gange været i Toscana-området. Ved at rejse syd for Rom oplevede vi et helt andet område af Italien. Her var maden, kommunikation, ikke mange andre turister end italienerne selv, ikke mange der kunne engelsk meget anderledes, hvilket gav nogle sjove oplevelser, når vi fik den mad på restauranter som vi bestilte. Vi ville bl.a en aften ind til Anzio og spise og ønskede at tage en taxa, det var ikke muligt, for der er ingen taxaer i Lavinio, befolkningen er meget hjælpsomme, så vi kom med en bus. Der er gode indkøbsmulighed, dejlige råvarer at købe i byen, måske lidt for meget støj fra byen om natten, mange hunde der gøede, og da vi pga af varmen (som var dejlig at komme ned til) var nød til at have åbne døre om natten,var lyden tydelig.

Opholdstedet var en god base, vi kørte til Anzio, Nettuno, Terrancina og sejlede til øen Ponza. Det er meget tydeligt, at befolkningen er mere velstående, når man bevæger sig mod Anzio og især Nettuno. Om tirsdagen sejlede vi over til øen Ponza fra Anzio, en meget smuk lille ø, som virkelig er et besøg værd, skøn dag. Markedsdagen i Lavinio om onsdagen er et godt marked. Vi kørte til Terrancinas store markedsdag om torsdagen, hvor vi også besøgte den gamle bydel med en fantastisk udsigt og nogle smukke gamle gader med små hyggelige spisesteder. Boligen levede mere end op til forventningerne, det var et perfekt hus til 4 par, hvor vi alle havde gode værelser og badeværelser, (vi kunne godt have brugt lidt aircon. om natten). Huset er faktisk flottere end beskrevet i jeres brochure. Vi brugte meget den overdækkede terrasse, grillpladsen bag ved huset, og ikke mindst poolen, det hele fungerede perfekt. Betjeningen fra jeres side og da vi kom til stedet var i top. Da vi kom til stedet og fik nøglerne til huset, fik vi en venlig behandling og gode informationer om stedet og omegnen. Alt i alt en dejlig varm ferie med anderledes oplevelser af Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map