Villa i Anzio i Lazio

Villa Rebecca

 
Villa Rebecca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Rebecca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Rebecca er en stor villa med plads til op til 9 personer. Den råder over to lejligheder som lejes som en samlet løsning til den store familie. Den ligger kun 300 meter fra sandstranden i Anzio forstaden Lavinio og meget tæt på barer, butikker og restauranter.

Villaen råder over en flot pool og en stor have med citrontræer, bouganvilla, jasmin og anden middelhavs vegetation, samt en skyggefuld pergola.

Læs mere om Villa Rebecca

Villa med 9 sovepladser (stueetagen / første sal):
- Stueetagen er ca. 100 m² stor og består af en opholdsstue med ildsted og udgang til en skyggefuld terrasse. Der er tre soveværelser, et med dobbeltseng og privat badeværelse, det andet med dobbeltseng og det tredje med enkeltseng. Herudover er der naturligvis et køkken med udgang til haven og til pergolaen med grill.

- Første sal er på ca. 80 m². Man har to forskellige adgangsmuligheder til denne etage via to eksterne trapper. Denne etage indeholder opholdsstue med ildsted, veludstyret køkken med balkon, soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng og et andet soveværelse med dobbeltseng – begge med udgang til balkonen. Der er desuden to badeværelser, et med toilet og brus og et andet med toilet og badekar.

Skjul teksten
 
 
search map