Villa i Anzio i Lazio

Villa Bianca

Stueetage 1. sal
 
Villa Bianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Bianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Bianca er en flot villa fordelt på to etager med plads til op til 10 personer. Villaen er omgivet af en stor have og byder således på gode udendørs opholdsmuligheder.

Villaen ligger i et typisk italiensk parcelhuskvarter, knap 5 minutters gang fra havet og sandstranden. I øvrigt befinder man sig kun 10 minutters gang fra Lavinias lille centrum butikker, restauranter, barer og pubs. Der er cirka 5 kilometer til togstationen med forbindelse til Rom.

Læs mere om Villa Bianca

Man har omtrent 200 m² til sin rådighed indendørs og i omegnen af 1.000 kvadratmeter udendørs. Det er muligt at parkere indenfor villaens omgivende mure og her i hvert fald plads til to biler.

Villa med 10 sovepladser:
- I stueplan finder du en meget stor opholdsstue med udgang til en overdækket terrasse med udsigt til haven og hvor det er muligt at indtage sine måltider udendørs. Herudover finder du køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine, komfur, køleskab mm., to soveværelser med henholdsvis to og tre sovepladser og badeværelse.
- På første sal finder du to soveværelser med to enkeltsenge i hvert værelse, en slags ”mini lejlighed” med tre sovepladser og køkkenhjørne. Desuden finder du på denne etage to badeværelser med toilet og brus.

Skjul teksten
 
 
search map