Anmeldelser af Residence T-Village

 
Residence T-Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence T-Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence T-Village

Læs personlige anmeldelser af Residence T-Village som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence T-Village. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bodil og familie fra Fredericia boede på Residence T-Village i Anzio fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Skøn beliggenhed lige i strandkanten. Lejligheden var bestemt ikke noget særligt, men en dejlig stor altan.
Da vi ankom skulle de først til at rede op og finde ekstra seng, ekstra stol til terassen osv. Der var kun gjort klar til 3 personer, og vi kom altså 5 personer. Det var lidt irriterende, at det ikke var klar ved ankomsten. De var meget dårlige til engelsk, og generelt kunne deres service niveau og venlighed trænge til at blive bedre. Vi nød det, men det er ikke et sted, som vi vil besøge igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Jan og familie fra Odder boede på Residence T-Village i Anzio fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Vores lejlighed, Suite with Beach View, super lækker stor overdækket terrasse ca 25 m2, med fantastisk udsigt ud over strand og hav ?. Selve lejligheden var fin, med god indretning til 4 pers. Køkkenet var meget småt, men ok. Stort badeværelse. Generelt perfekt.
Personalet var dog ikke serviceminded. Ikke fordi vi brugte dem, men et "Velkommen" ville have været fint. Det samme ville en lille velkomstmappe med div oplysninger have været. Specielt, når personalet ikke vidste hvor vi kunne finde et supermarked!! Der ligger dog en lille butik ca 1 km derfra, og ellers skal man ca 10 km til et (dansk) supermarked. Wi-Fi findes kun i receptionen. End ikke et "Farvel og tak" fik vi med.
Super lækker sandstrand, med 2 faste solsenge og parasol til lejligheden. Selve beliggenheden kræver bil, hvis man vil væk fra området. Der er ca 5 km til Anzio.

Generelt fint sted, hvis man bare skal slappe af, og kan klare sig selv

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Vivi og rejsefælle fra Skovlunde boede på Residence T-Village i Anzio fra d. 3. til d. 10. oktober 2011.

Absolut et skønt sted med lækker badestrand, venligt og imødekommende personale, dejlig roligt sted uden larmende scootere, nemt at tage til Rom med regionaltoget - det eneste man måske kunne ønske sig er: lidt mere by i gåafstand.

Alt i alt en god oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Ann Mette og hendes familie fra Frederiksberg boede på Residence T-Village i Anzio fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi syntes at stranden ved Anzio var perfekt. T-village var lidt slidt og boligtilbehøret var mangelfuldt. Men personalet var hjælpsomt.
Området var meget kedeligt, men det vidste vi på forhånd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Rasmus og familie fra Frederiksberg boede på Residence T-Village i Anzio fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009 efter at de havde været nede i Cilento på Residence L'Approdo i San Marco di Castellabate. Han skrev efter rejsen:

Fsva. Anzio kan jeg oplyse, at vi flygtede væk fra hotellet efter 3 dage. Den børnevenlige strand har man i jeres rejsebeskrivelse glemt at orientere om er en surferstrand med konstant høje bølger og understrøm. Et stenkast fra Anzio - jeg ved ikke - men jeg kan i hvert tilfælde ikke kaste 5,5 km med en sten. Byen var meget meget hyggelig og havde alt hvad vi kunne ønske os - ligeså utiltalende synes vi hotellet og dets omgivelser var (nabo til en byggeplads på stranden mv). Ejerne af stedet fremkom fuldstændig uinteresserede i deres gæster og var på alle måder en modsætning til italienere generelt.

Tja, alt i alt en udmærket ferie men desværre levede stederne ikke helt op til hvad vi havde forventet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Tine og hendes familie fra København K boede på Residence T-Village i Anzio fra d. 13. til d. 20. juni 2009.

Tusind tak for en uforglemmelig ferie. Det var langt bedre, end vores forventninger.

T-Village er det perfekte sted til en ferie med og uden børn. Vi boede i en skøn lejlighed med en fantastisk udsigt ud over Middelhavet. Vi blev rigtig gode venner med familien, der ejer steder og spiste næsten alle vores måltider i restauranten. Til trods for de forholdsvis lave priser, var maden udsøgt! Især deres frittata di mare, uhm, selv ungerne spiste blæksprutter.

Hver dag gik børnene i Mini club hos Tamara, som virkelig forstod at underholde ungerne med tegning, leg og badeturen. Vi kunne så slænge os i liggestolene og slappe af!

Området ved Anzio byder på masser af naturoplevelser, seværdigheder for alle aldre og skønne, brede sandstrande, så langt øjet rækker. Og så er priser lavere end i de populære og mere turistede områder som Ligurien, Toscana og Veneto.

Vi besøgte naturparker, bjergbyer, kystbyer og øen Ponza. Billedsmukt!

Vi tager tilbage næste år, men en uge er for lidt! To eller tre uger, så børnene bliver bedre til italiensk!

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map