Feriebolig i Anzio i Lazio

Residence T-Village

 
Residence T-Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence T-Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Blandt T-Villages mange faciliteter kan nævnes restaurant, fælles solterrasse med panoramisk havudsigt og legeplads. Alle lejligheder har gratis parkering, aircondition og balkon eller terrasse, hvoraf de fleste har havudsigt. Her har du alle forudsætninger for en god ferie.

Her leves livet udendørs

Og der sker enten på stranden Tor Caldara under den gyldne middelhavssol eller på balkonen/terrassen, som findes i alle lejligheder. Og det er netop i det udendørs (terrasser, balkoner, havudsigt, strand og beliggenhed) at T-Villages styrke ligger, for indendørs skal man ikke forvente sig meget af indretningen og standarden, som ligger under middel, endelig er der ikke yderligere udeområder tilknyttet stedet end stranden.

Læs mere om Residence T-Village

Fald i svime over havudsigten

Blandt T-Villages mange faciliteter kan nævnes restaurant (a la carte), bar, elevator, fælles solterrasse med panoramisk havudsigt, internetpoint (mod betaling), bibliotek, cykeludlejning, legeplads for de små og naturligvis strandservice med parasol og liggestole (som er inkl. hele året). I højsæsonen er der livligt på stranden med musik og leg. Alle lejligheder har aircondition, satellit-tv og balkon eller terrasse, hvoraf de fleste har havudsigt og desuden har alle lejligheder gratis parkering.

Etværelseslejlighed med 2+1 sovepladser - med balkon uden havudsigt:
- Lejlighed på 28 m² med opholdsrum med dobbeltsovesofa, enkeltsovesofa (mod tillæg) og køkkenhjørne (med køleskab og to kogeplader) samt badeværelse med toilet og bruser. Balkon på ca. 5 m².
Toværelseslejlighed med 2+2 sovepladser - med balkon uden havudsigt:
- Lejlighed på 37 m² med opholdsrum med køkkenhjørne (med køleskab og to kogeplader) og dobbeltsovesofa/køjesenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Balkon på ca. 5 m² med udsigt til intern gård.

Toværelseslejlighed med 2+2 sovepladser - med terrasse og panoramisk havudsigt:
- Lejlighed på 51 m² med køkken (med køleskab og to kogeplader), opholdsrum med dobbeltsovesofa/køjesenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Terrasse på ca. 10 m² med panoramisk havudsigt.
Suite med 2+2 sovepladser - med terrasse og panoramisk havudsigt:
- Lejlighed på 42 m² med køkken (med køleskab og to kogeplader), opholdsrum en-suite med dobbeltsovesofa/køjesenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Suiten er derudover udstyret med DVD-afspiller, fladskærms-tv og mikroovn. Stor terrasse på 20-35 m² med panoramisk havudsigt.
Treværelseslejlighed med 5+2 sovepladser - med terrasse og panoramisk havudsigt:
- Lejlighed på 66 m² med køkken (med køleskab og to kogeplader), opholdsrum med sovesofa, et soveværelse med dobbeltseng, to dobbeltværelser med køjesenge/enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Terrasse på ca. 10 m² med panoramisk havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map