Feriebolig i Anzio i Lazio

Residence Elianto

Lejlighed Girasole Lejlighed Mimosa Lejlighed Oleandro Lejlighed Rosa Lejlighed Camelia Lejlighed Gelsomino Lejlighed Ginestra Lejlighed Orchidea Lejlighed Dalia
 
Residence Elianto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Elianto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Elianto ligger langs havet ved Tor Caldara, ca. 3 km fra Anzios centrum og ca. 1800 meter fra togstationen i Villa Claudia. Her er kun få meter til sandstranden og 200 meter til indkøbsmuligheder, barer og restauranter.

Bo lige ud til stranden og havet

På Residence Eliantos finder du to store terrasser med borde og stole til gæsternes fælles brug (nogle af lejlighederne har desuden egen terrasse eller balkon), og herfra har har man direkte adgang til stranden, der kan benyttes mod betaling. Der er også et stykke betalingsfri strand få meter væk. I nærheden findes der idrætsanlæg med mulighed for at dyrke diverse aktiviteter såsom tennis og fodbold.

Læs mere om Residence Elianto

Liv og glade dage i juli og august, fred og ro resten af året

I højsæsonen er der ofte musik på stranden om aftenen, som kan fortsætte hele natten igennem og virke generende, hvorfor vi anbefaler at du har ørepropper med, hvis du ikke påtænker at deltage i festerne.

Lejligheder med aircondition, nem parkering og nogle endog med balkon

På Residence Elianto er der en lille bar og mødesal. Der findes møntvask ca. 1 km fra lejlighederne. Desuden er der en elevator, som går fra øverste etage og helt ned til stranden, og så er her parkeringsplads. Lejlighederne har alle aircondition, fjernsyn samt mikroovn - halvdelen af dem har også balkon.

Læs om lejlighederne på Residence Elianto

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Alcione Residence

Positano, Campania

Populært i Lazio

search map