Feriebolig i Anzio i Lazio

Residence Elianto

Lejlighed Girasole Lejlighed Mimosa Lejlighed Oleandro Lejlighed Rosa Lejlighed Camelia Lejlighed Gelsomino Lejlighed Ginestra Lejlighed Orchidea Lejlighed Dalia
 
Residence Elianto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Elianto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Elianto ligger langs havet ved Tor Caldara, ca. 3 km fra Anzios centrum og ca. 1800 meter fra togstationen i Villa Claudia. Her er kun få meter til sandstranden og 200 meter til indkøbsmuligheder, barer og restauranter.

Bo lige ud til stranden og havet

På Residence Eliantos finder du to store terrasser med borde og stole til gæsternes fælles brug (nogle af lejlighederne har desuden egen terrasse eller balkon), og herfra har har man direkte adgang til stranden, der kan benyttes mod betaling. Der er også et stykke betalingsfri strand få meter væk. I nærheden findes der idrætsanlæg med mulighed for at dyrke diverse aktiviteter såsom tennis og fodbold.

Læs mere om Residence Elianto

Liv og glade dage i juli og august, fred og ro resten af året

I højsæsonen er der ofte musik på stranden om aftenen, som kan fortsætte hele natten igennem og virke generende, hvorfor vi anbefaler at du har ørepropper med, hvis du ikke påtænker at deltage i festerne.

Lejligheder med aircondition, nem parkering og nogle endog med balkon

På Residence Elianto er der en lille bar og mødesal. Der findes møntvask ca. 1 km fra lejlighederne. Desuden er der en elevator, som går fra øverste etage og helt ned til stranden, og så er her parkeringsplads. Lejlighederne har alle aircondition, fjernsyn samt mikroovn - halvdelen af dem har også balkon.

Læs om lejlighederne på Residence Elianto

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Elianto

Læs personlige anmeldelser af Residence Elianto som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Elianto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Elianto

En hvilepause

Virkeligt smukt sted med en dejlig strand ud til Middelhavet. Terrassen med havudsigt er prikken over i'et. Vi havde bare reserveret en etværelses lejlighed, men fik en etværelses lejlighed med terrasse og udsigt over havet. Mange tak til vores værter. Det gjorde en stor forskel. Vi rejste lidt uden for sæsonen, så Anzio-regionen var temmelig fredfyldt. Der skete ikke så meget omkring os. Ideelt, hvis du elsker at tage på stranden, men der er ikke særligt mange seværdigheder.

Læs mere

Badeferie tæt på Rom

I kombination med en storbyferie i Rom valgt vi 3 dage på Residente Elianto. Lejlighederne er dejligt store og specielt udendørspladsen er enorm. Der er god adgang til stranden, der ligger lige uden for døren. Personalet er hjælpsomme og enkelte kan tale engelsk.
Stedet virker hovedsageligt besøgt af italienere. Der er ikke problemer med at finde spisesteder og indkøbsmuligheder. Vi kan anbefale stedet.

Læs mere

SUPER feriekompleks

Meget dejlig feriebolig direkte ved havet.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Absolut fantastisk beliggenhed og en meget flot lejlighed med egen lille møbleret terrasse (selv om der ikke stod noget om det i beskrivelsen af lgh Oleandro). Sandstranden nedenfor er pæn og ren med god service i strandbaren, hvor der er både is, kaffe og let frokost. Anbefales!

Læs mere

Bedømmelse af Residence Elianto

Også denne gang var ferien vidunderlig. Vi har i flere år til Elianto ved Anzio. Værelserne er rene og lejlighedskomplekset roligt og venligt. Vi nyder især den direkte adgang til havet.Om aftenen kan du så tage til den nærliggende havneby Anzio eller Nettuno, som grænser direkte op til Anzio. Dette er en dejlig lille by med en befæstet borg, der danner det historiske centrum.En tur til Rom er obligatorisk og der er altid noget nyt at opdage. Vi elsker den italienske livsstil og området ved Lazio

Læs mere

Bedømmelse af Residence Elianto

Læs mere
 
search map