Hotel i Anzio i Lazio

Hotel Beauty Raphael

 
Hotel Beauty Raphael er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Beauty Raphael er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Beauty Raphael har gåafstand til flotte sandstrande, pool, rolige omgivelser, værelser med balkon, restaurant, wellness-center og rimelige priser. Mere kan man ikke forlange.

Hotellet, som er fra 2003, ligger på en stille sidevej til kystvejen Via Ardeatina, og man kan gå ned til stranden (500 m) og til to nærliggende restauranter. Afstanden til centrum af Anzio er 4 km og i det hele taget har man brug for bil for at komme omkring. Får man nok af saltvand, kan hotellets pool i rolige afskærmede omgivelser friste.

Læs mere om Hotel Beauty Raphael

Træder man inden for møder man et velplejet hotel, som sætter pris på en præsentabel reception, elevator, vinbar, en stor læsesal med litteratur og kæmpe fladskærms-tv med alverdens kanaler, internet i fælleslokalerne samt husets egen restaurant, der primært benyttes til egne gæster, som ønsker halvpension.

Wellness-center:
Hotellets stolthed er deres wellness-center, hvor der både er mulighed for blandt andet vandmassage, romersk sauna, ansigtsbehandling, antistress-behandling og bodyscrub for bare at nævne nogle af de mange behandlinger, der her tilbydes. Brug af wellness bestilles ved ankomst og betales på stedet.

Dobbeltværelse / tresengsværelse med balkon:
De 13 værelser er pænt indrettede og svarer i standard fint til et 3-stjernet hotel. Alle værelser har aircondition (mod tillæg), satellit-tv, telefon, værdiboks (mod tillæg), balkon og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map