Hotel i Anzio i Lazio

Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Værelset i annekset Firesengsværelse Superior værelse Tresengsværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette klassiske italienske badehotel ligger i allerførste række ned til vandet: En bred børnevenlig sandstrand i udkanten af byen Anzio med kort afstand til Rom (ca. 57 km). Der er strand så langt øjet rækker og sammen med det beroligende Middelhav og de karakteristiske klitter i området er alle forudsætningerne for en vellykket badeferie til stede. Som et godt alternativ til stranden finder man også en enorm swimmingpool og en indbydende solterrasse med bar.

Restaurant og flere faciliteter

Hotellet har egen restaurant med skiftende dagsmenu, som er en stor sal med plads til 250 personer. Menuen består af en blanding af lokale egnsretter og internationalt køkken. Ud over restauranten er der også en elegant bar, hvor man kan nyde en aperitif inden middagen eller frugt og cocktail om sommeren ude ved poolen. På hotellet er der også mulighed for at pleje krop og sjæl i deres fitness- og wellnesscenter med f.eks. et besøg i tyrkisk bad, jacuzzi og træningscenter (alt sammen mod betaling). Ankommer man i bil er her parkering, og kommer man med det offentlige, kan det nævnes at togstationen Anzio Colonna ligger 500 m fra hotellet.

Læs mere om Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Værelser med havudsigt

Samtlige værelser har havudsigt og er enten fordelt i hovedbygningen, der ligger modsat vandsiden af kystvejen, eller i sidebygningen, der befinder sig nedenfor hotellet på stranden. En underjordisk tunnel forbinder de to bygninger. Værelserne råder alle over aircondition, minibar, satellit fjernsyn, telefon og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Værelserne i sidebygningen har balkon med frontal havudsigt, men er mere enkelt indrettede sammenlignet med værelserne i hovedbygningen, som til gengæld har udsigt til vandet fra siden.

Læs om værelserne på Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map