Hotel i Anzio i Lazio

Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Værelset i annekset Firesengsværelse Superior værelse Tresengsværelse
 
Grand Hotel dei Cesari & Dependance er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel dei Cesari & Dependance er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette klassiske italienske badehotel ligger i allerførste række ned til vandet: En bred børnevenlig sandstrand i udkanten af byen Anzio med kort afstand til Rom (ca. 57 km). Der er strand så langt øjet rækker og sammen med det beroligende Middelhav og de karakteristiske klitter i området er alle forudsætningerne for en vellykket badeferie til stede. Som et godt alternativ til stranden finder man også en enorm swimmingpool og en indbydende solterrasse med bar.

Restaurant og flere faciliteter

Hotellet har egen restaurant med skiftende dagsmenu, som er en stor sal med plads til 250 personer. Menuen består af en blanding af lokale egnsretter og internationalt køkken. Ud over restauranten er der også en elegant bar, hvor man kan nyde en aperitif inden middagen eller frugt og cocktail om sommeren ude ved poolen. På hotellet er der også mulighed for at pleje krop og sjæl i deres fitness- og wellnesscenter med f.eks. et besøg i tyrkisk bad, jacuzzi og træningscenter (alt sammen mod betaling). Ankommer man i bil er her parkering, og kommer man med det offentlige, kan det nævnes at togstationen Anzio Colonna ligger 500 m fra hotellet.

Læs mere om Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Værelser med havudsigt

Samtlige værelser har havudsigt og er enten fordelt i hovedbygningen, der ligger modsat vandsiden af kystvejen, eller i sidebygningen, der befinder sig nedenfor hotellet på stranden. En underjordisk tunnel forbinder de to bygninger. Værelserne råder alle over aircondition, minibar, satellit fjernsyn, telefon og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Værelserne i sidebygningen har balkon med frontal havudsigt, men er mere enkelt indrettede sammenlignet med værelserne i hovedbygningen, som til gengæld har udsigt til vandet fra siden.

Læs om værelserne på Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel dei Cesari & Dependance som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel dei Cesari & Dependance. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Pool i nærheden af havet

Godt til børnefamilier da børnene elskede poolen og vi voksne kunne gå ned til havet og tage en dukkert. Indrettet i ældre / arabisk stil... I nærheden af supermarkedet købte vi en pizza som vi spiste på balkonen som har solnedgangsudsigt. Slendrede ind til byen, desværre kan man ikke gå langs stranden uden at skulle vade.

Læs mere

Virkelig godt

Vi boede i hovedbygningen under ferien, på et værelse til 4 personer. Hotellet er virkelig godt, personalet er behageligt og det var en god ferie. Ingen tvivl om, at stranden er lidt lille og hotellet ligger lidt langt fra Anzio, men til gengæld havde vi fantastisk ro og fred, og det var lige, hvad vi ønskede os.

Læs mere

Anbefales!

Andet år vi bo på dette hotel, anbefales varmt! Rent & nydeligt, meget venligt personale.
Vi var 8 stk i alderen 28-75, som boede i annekset og alle var glade.

Læs mere

Receptionen er virkelig professionel

Efter at have været på mor/datter ferie i en uge i juli 2013 kan jeg til fulde tilslutte mig det generelle billede øvrige tegner af dette gode hotel. Særligt receptionens håndtering af en mindre, men rigtig træls oplevelse med betjeningen i strandbaren kan ikke roses nok - professionel og helt i top, hvilket jeg på stedet tillod mig at rose dem for, men som jeg også håber, at I i in-tialia vil fremhæve for dem ved førstkommende lejlighed.
P.S. Hvis man kan undgå at bo på værelse 512 så er det en fordel - vandrørene til hele annekset løber lige udenfor vinduerne til dette værelse, og der kan sørme bruges meget vand på mærkelige tidspunkter - det er til at leve med, men kan det undgås, så har man den helt perfekte ro til at høre og se Middelhavet fra morgen til aften. Når det så er sagt, så handler det iøvrigt om netop at bo i den nedeste række af værelser i annekset (altså 500 nr.), så man har fuldstændig ro fra vejen, der løber mellem hotellet og annekset.

Læs mere

Genial cocktail - hvis man elsker Italien og Italienere

Vores Hotel "Dei Cesari" er et 70'er hotel, som bliver godt vedligeholdt. Det ligger som de kun i alt 3 hoteller vi kunne se i området overhovedet, et par kilometer nord for havnen, hvor der kun er lokale villaer og beboelses ejendomme, ikke så interessant område, men kun 4 min fra centrum i bilen. Perfekt liggende direkte på stranden for ”dependence” delen så vælg denne. Værelserne er spartanske men badeværelset var helt nyt og velfungerende. Vi kunne kun se vand ud af vinduet, og der er privat strand med strandstole og parasoller inkluderet, og oppe af trappen en stor velholdt pool hvis man er til det. Hotellet var stort set kun beboet af middelaldrene Russere, som næsten var på tur hver dag med bus, det virkede lidt a la charter i gamle dage, og alle opførte sig pænt, så ikke et ondt ord om russere. Personalet er søde og rare og hjælpsomme. Maden er ikke vildt ophidsende, men der er rigeligt af den, og merprisen for halvpensionen er rørende billig. Der er kun internet i receptionen (wifi) og det koster 3 € i timen, det er ringe – det burde være gratis for gæsterne.

Læs mere

Skuffende badehotel

Vi ankom til Anzio med tog, og var klar til at gå de 200 meter som In Italia annoncerede der var til hotellet. Desværre er der nærmere 500 meter, så det blev en varm tur med 4 kufferter. Til hjemturen fandt vi heldigvis ud af, at hotellet havde en shuttlebus, hvilket de dog ikke annoncerer med, men den kørte os derned, da vi skulle hjem.
Hotellet er udpræget østeuropæisk - både for så vidt angår indretning, gæster og til dels også personale. En stor skuffelse for os, der i den grad holder af den italienske, enkle stil og charme. Og charme var der ikke meget af hos personalet - uanset hvem man mødte på gangen blev der aldrig hilst eller smilet - måske lige bortset fra receptionen, der var lidt mere imødekommende. Vi havde booket et 4 sengs værelse i annekset. Vi var advaret om at standarden her ikke var den bedste, men at vi ikke kunne åbne altandøren uden at rykke den 4. seng, var vi dog ikke orienteret om. Iøvrigt måtte vi skifte værelse første dag, da vores skab var invaderet af myrer. Vi måtte selv flytte alle vore ting (der var pakket ud) men der var dog ingen problemer med at få et nyt værelse. Morgenmaden er under al kritik, halvtomme fade, og stort set ikke andet end kage og dåsefrugt. Det blæste meget i den uge vi var der - faktisk så meget, at den til hotellet hørende (meget smalle) strand var oversvømmet af havet. Så vi var henvist til poolen - der så en dag blev helt lukket pga. ekstraordinær rengøring. Da vi primært var på stedet for at bade var det ikke optimalt, men receptionen kunne ikke sige hvorfor, så det måtte vi leve med. Det betød dog, at vi så gik på opdagelse efter bademuligheder andre, og ca. 400 meter til venstre for hotellet ligger en meget dejlig betalingsstrand, men en god stor cafe, strandstole og fantastisk vand - helt uden store sten - som der er i vandet ud for hotellet. Da vi var uden bil måtte vi finde anden måde at komme ind til byen på. Hotellet ligger nemlig knap 2 km. udenfor centrum, og der sker INTET her. Området er grimt, beskidt og ikke værd at opholde sig i. Vi spurgte receptionen om busforbindelser, men det var ifølge dem meget besværligt. Istedet anbefalede de os en taxa, som de bestilte for os. det kostede så 10 euro at køre de knap 2 km. Taxaen viste sig så at være en ven af hotellet! Sidenhen fandt vi selv ud af, at vi kunne tage toget og endelig så gik vi faktisk også flere gange ind til byen - det kan man godt. Men tag ikke dertil uden bil. Byen er hyggelig med masser af restauranter og billig, god mad. Men er man ikke til fisk, så er der ikke meget at vælge mellem. Der ligger et stort - meget billigt - pizzaria lidt væk fra havnen, det er meget gode pizzaer til ingen penge, og der er masser af folk, larm og god stemning. Alt i alt var vi skuffede over stedet, og jeg vil ikke anbefale det til nogen - tværtimod vil jeg anbefale In Italia at tage det ud af deres sortiment. Det lever slet ikke op til Jeres ellers sædvanlig gode standard.

Læs mere
 
search map