Feriebolig i Anzio i Lazio

Casa Giulia

 
Casa Giulia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Giulia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Giulia er en lejlighed til 4 personer, som ligger i et roligt beboelsesområde af Anzio forstaden Lavinio. Der er kun omkring 100 meter til den nærmeste sandstrand. Ca. 10 minutter til fods fra lejligheden finder man et mindre supermarked, et pizzeria med udendørs servering, en restaurant, tennisbane og svømmebassin (begge mod betaling).

Lejligheden råder over et stort udendørsområde med havemøbler og ligger under ”gadeplan”. Der bor et sympatisk tysk ægtepar oven over lejligheden. Det er værd at bemærke at der strejfer en del katte rundt i området og de kan ikke undgås udendørs!

Læs mere om Casa Giulia

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejligheden er simpelt indrettet, møblerne er meget enkle. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne (to kogeplader og ovn) med vaskemaskine og udgang til terrassen, to soveværelser, hvoraf det ene har en dobbeltseng og det andet har to enkeltsenge. Lejligheden har naturligvis også et badeværelse med toilet og bruser. Den råder også over et TV (kun italienske kanaler).

Skjul teksten
 
 
search map