Feriebolig i Anzio i Lazio

Casa Adriana

 
Casa Adriana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Adriana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Adriana er et rækkehus til 4 personer som ligger i et typisk italiensk parcelhuskvarter omtrent 350 meter fra havet og sandstranden. Inden for en radius på cirka 1 kilometer finder du såvel butikker, supermarked og restauranter. Togstationen, med forbindelse til Rom ligger i omegnen af 2 km fra huset.

Rækkehuset er omkring 60 m² stort og ligger i stueplan. Der er indgang fra husets lille have, hvor du også finder en grill. Efterfulgt af haven finder du en overdækket terrasse med spisebord og stole til 4 personer.

Læs mere om Casa Adriana

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (stueetage):
- Lejligheden består af opholdsstue med spiseplads og TV (kun italienske kanaler), halvåbent køkken med gaskomfur, køleskab, kaffemaskine, vaskemaskine og opvaskemaskine. Bag opholdsstuen finder du et soveværelse med dobbeltseng og udgang til en meget lille have, soveværelse med 2 enkeltsenge og endelig badeværelse med toilet og brus.

Møblementet er ikke charmerende og indretningen må betragtes som forholdsvis tung, men huset har et godt og brugbart udendørsområde og ligger tæt på sandstranden. Man kan parkere på vejen som løber foran huset. Det er værd at bemærke at der bor folk på etagen over rækkehuset og at man må medbringe kæledyr såfremt dette er aftalt på forhånd.

Skjul teksten
 
 
search map