Anmeldelser af Riserva dell'Olmo

 
Riserva dell'Olmo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Riserva dell'Olmo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anguillara Sabazia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Riserva dell'Olmo

Læs personlige anmeldelser af Riserva dell'Olmo som ligger i Lazio. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Riserva dell'Olmo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jette og hendes familie fra Hejls boede på Riserva dell'Olmo i Anguillara Sabazia fra d. 12. til d. 16. oktober 2006.

Vi har været meget glade for vores tur til Rom, hvor vi boede i Anguillara - midt i en olivenhave. Vi fik inden turen en perfekt betjening af In-Italia, som også hjalp os telefonisk undervejs! Vores førstehåndsindtryk af området, hvor vi skulle bo - var kaos! Men da vi først så havde fundet den rigtige bygning, hilst på værtinden - Angela - og fået en flot rundvisning i den store og rummelige lejlighed - ja, så var det bare rigtig dejligt. Vi kom ankom om aftenen i halvmørke, og det er jo altid en dårlig idé et nyt sted.

Vi fik en fin beskrivelse op til togstationen, hvor vi snildt kom med det rigtige tog til Rom - og tilbage igen. Italienerne er flinke og hjælpsomme, og selv om de ikke kan engelsk, bliver de med fagter og italienske ord ved med at forklare, indtil de kan se, vi har forstået. Og overalt vi kom frem, var børn meget velkomne. En ting skal man dog være klar over.... de tager gebyr for at dække bordet på restaurant/café. Ofte 1 euro pr. person, men et sted var vi helt oppe på at give 22 euro ekstra for en frokost (pizza og pastaretter) - for 2 v og 3 b. Og det stod ingen steder, før vi fik regningen :o(

Til kommende gæster i Anguillara vil vi sige, at det er en stor fordel at have bil med, for der er langt til butikker og offentlige transportmidler. Lejlighederne er ikke så godt udstyret, som vi er vant til i DK, men der er, hvad vi har brug for. Overalt er der rent og pænt, alle er søde og venlige, området er stort, frodigt og roligt - dog er der en anelse lydt i lejlighederne.

Vi vender gerne tilbage - og det er i hvert fald ikke sidste gang, vi benytter os af In-Italia til en Italiens-tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map