Agriturismo i Anguillara Sabazia i Lazio

Riserva dell'Olmo

 
Riserva dell'Olmo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Riserva dell'Olmo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anguillara Sabazia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vil man gerne være tæt ved Rom, alligevel på landet og ikke mere end 25 km fra vandet, så er gården Riserva dell'Olmo et godt bud.

Riserva dell'Olmo ligger 36 km fra Rom, som nemt kan nås med offentlige transportmidler. 3 km fra gården ligger et busstoppested, hvorfra der går bus til Rom en gang i timen og 7 km væk ligger stationen i Cesano, hvorfra der går tog hvert kvarter til stationen San Pietro i Rom. Togturen tager ca. 30 min. Fra gården kan man mod betaling blive kørt til Cesano i minibus. Ca. 1,5 km fra Riserva dell'Olmo finder man butikker, apotek, bar mm.

Læs mere om Riserva dell'Olmo

Gården, der råder over 136 hektar landbrugsjord, huser 8 lejligheder og et større selskabs/konferencelokale. I haven omkring gården er der borde og stole, lege-område, svømmebassin og et opstammet børnebassin.

Lejlighederne er alle funktionelt indrettede og udstyrede med farvefjernsyn og varme. Det er muligt mod bestilling at leje vaskemaskine. Bemærk at check-in sker om lørdagen mellem kl. 14.30 og 19.00. Det er muligt at ankomme senere mod aftale og mod betaling af gebyr.

Skjul teksten
 
 
search map