Agriturismo i Anguillara Sabazia i Lazio

Albergo Relais I Due Laghi

 
Albergo Relais I Due Laghi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Relais I Due Laghi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Anguillara Sabazia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Albergo Relais i Due Laghi ligger på jordene til et gods på 150 hektar nord for Rom, mellem Bracciano og søen Martignano. Ved gården opdrættes heste og køer af den specielle race fra Maremma samt får og geder.

Der fremstilles gedeost og andre typiske landbrugsprodukter, som serveres på restauranten ved gården. Det er et ideelt udgangspunkt for udflugter til de etruskiske og romerske ruiner, middelalderborge og landsbyer, renæssancevillaer og palæer, men også til naturskønne områder.

Læs mere om Albergo Relais I Due Laghi

Rom ligger kun 45 minutter herfra med de offentlige busser fra Anguillara Sabazia. Promenader og cykelstier går fra gården til Martignano (3 km), hvor man kan få en svømmetur i søen. Romerne benyttede søens vand, som blev kanaliseret i Alsietinus viadukten til Rom.

Relais' værelser har eget badeværelse, farvefjernsyn, minibar og aircondition. I haven ved Relais er der en pool (12,5 x 25 meter), åben fra juni til september.

Ved Relais ligger Ristorante La Posta dei Cavalieri, som tilbyder retter tilberedt med gårdens eget kød, ost og anden egenproduktion, fisk fra søerne og naturligvis hjemmelavet pasta.

Skjul teksten
 
 
search map