Agriturismo i Acquapendente i Lazio

Agriturismo Cerqueto

 
Agriturismo Cerqueto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Cerqueto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Acquapendente og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Cerqueto ligger fredeligt 3½ km uden for Acquapendente. Huset stammer fra slutningen af 1800-tallet og er bygget i tufsten, typisk for de gamle bygninger i dette område. Hele gården er for nylig blevet restaureret, så ejendommens kønne facade kommer til sin ret.

Pluk sæsonens frugter

Huset har pool med indbygget børnepool samt vandmassage. Poolen er hævet over græsplænen, så gæsterne kan nyde udsigten fuldt ud, mens de solbader eller hygger sig ved poolen. I haven kan man frit plukke sæsonens frugter fra træerne omkring ejendommen, og der er ligeledes fri adgang til den fælles grill.

Læs mere om Agriturismo Cerqueto

Gårdens produkter

Gården producerer adskillige økologiske råvarer, som kan smages og købes i deres lille udsalg i Acquapendente. Ud over den sædvanlige olivenolie og vin, produceres her også kikærter, bønner, forskellig slags marmelade, honning, tomatsauce, pasta, grappa og diverse likører baseret på frugt eller urter.

Rummelige lejligheder

De fem lejligheder ligger enten i stueetagen eller på første sal. De er rummelige og nydeligt indrettet og råder over havemøbler samt fjernsyn og selvstændigt varmeanlæg til de koldeste måneder.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Cerqueto

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Cerqueto

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Cerqueto som ligger i Lazio. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Cerqueto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Agriturismo Cerqueto

Dejlig familieferie i skønne omgivelser

Vi havde store forventninger til ferien i Italien. Vi havde to skønne uger. Stedet var helt, som vi forstillede os. Super til børnefamilier. Stille og roligt sted. Rigtig god service fra dem, som ejede stedet. Venlige og imødekommende! Jeg vil anbefale at købe produkter som honning, pasta, syltetøj og olie fra gården. Det er fint, hvis man kan lidt få ord på italiensk, da engelsk ikke er særlig udbredt. Pænt poolområde, god grillplads, stor have som kan bruges til leg og afslapning.
Vi vil helt sikkert gerne komme tilbage

Læs mere

6 stjerner hvis det var muligt!

Savnede intet, alt var der, alt var perfekt!!

Læs mere

Midt i naturen...

Skønt sted 5 km. uden for Acquapendente. Meget rent, velholdt og høj standard omkring poolområdet.
Langt at køre fra Danmark men god køreafstand til Rom.
Alt fungerede som det skulle og vi havde ingen behov for assistance fra hverken indehaver eller inItalia. Ikke utænkeligt at vi vender tilbage til dette sted på et senere tidspunkt !!

Læs mere

Fantastisk

Fik en vidunderlig mindeværdig uge på Agriturism Cerqueto. Hele gården er fantastisk veldrevet. God behandling fra ejerfamilien. Altid hjælpsomme. De faste (catering) en fantastisk italiensk fest-middag i festlokalet.
Hele oplevelsen fra bookingen (med In-Italia) til oplevelsen på stedet !!!!!!!!!!

Læs mere

Agriturismo Cerqueto

Rigtig dejlig sted.

Den eneste vi kan klage over er ret hårde senge (gamle og hårde madrasser).

Læs mere

fantastisk beliggenhed og pool

dejlig placering, dog svært at finde. Meget pænt og rent og sikken en have eller bedre park. Vi brugte poolen hver dag - velegnet også til familier med større børn.

Eneste minus er manglende aircondion i soveværelser.

Læs mere
 
search map