Agriturismo i Acquapendente i Lazio

Agriturismo Cerqueto

 
Agriturismo Cerqueto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Cerqueto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Acquapendente og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Cerqueto ligger fredeligt 3½ km uden for Acquapendente. Huset stammer fra slutningen af 1800-tallet og er bygget i tufsten, typisk for de gamle bygninger i dette område. Hele gården er for nylig blevet restaureret, så ejendommens kønne facade kommer til sin ret.

Pluk sæsonens frugter

Huset har pool med indbygget børnepool samt vandmassage. Poolen er hævet over græsplænen, så gæsterne kan nyde udsigten fuldt ud, mens de solbader eller hygger sig ved poolen. I haven kan man frit plukke sæsonens frugter fra træerne omkring ejendommen, og der er ligeledes fri adgang til den fælles grill.

Læs mere om Agriturismo Cerqueto

Gårdens produkter

Gården producerer adskillige økologiske råvarer, som kan smages og købes i deres lille udsalg i Acquapendente. Ud over den sædvanlige olivenolie og vin, produceres her også kikærter, bønner, forskellig slags marmelade, honning, tomatsauce, pasta, grappa og diverse likører baseret på frugt eller urter.

Rummelige lejligheder

De fem lejligheder ligger enten i stueetagen eller på første sal. De er rummelige og nydeligt indrettet og råder over havemøbler samt fjernsyn og selvstændigt varmeanlæg til de koldeste måneder.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Cerqueto

Skjul teksten
 
 
search map