Ferieboliger og hoteller i Acquapendente

Torre Alfina
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Acquapendente var efter al sandsynlighed oprindeligt en etrusk landsby, senere beboet af romere og efterfølgende invaderet af Longobarderne. Området er rigt på vand, plantevækst og naturlige huler.

Byen udvikledes i løbet af 1100 tallet. Den er rig på monumenter, kirker og palæer af historisk- og kunstnerisk interesse, bl.a. San Francescos gotiske kirke, Julia da Jacopos Middelalderstårn og San Sepolcros-krypten, som er bygget omkring år 1100, med de samme mål som den Hellige Grav.

Byen er kendt for sine ”Pugnaloni”, en samling store malerier lavet af blomster, blade og grene fra den lokale flora. Hvert år, den 3. søndag i maj måned, fejres Blomsternes Madonna. Sagnet fortæller at et vissent kirsebærtræ i 1166 pludselig begyndte at blomstre, og dermed gav start til byens oprør mod tyranen Frederik Barbarossa d. 1..

Denne søndag vises malerierne på et optog gennem byen. Om aftenen bliver det smukkeste maleri kåret. Malerierne udstilles bagefter i domkirken, hvor de kan beskues resten af året.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Udflugter i området:
- Torre Alfina: Borgen, som hører til en af de smukkeste middelalderborge i Italien, har udviklet sig omkring slottet med det indre tårn, hvis oprindelse går tilbage til Longobardernes tid omkring år 760. Borgen ligger 600 m. over havets overflade, og man nyder en fremragende udsigt på 360°.

Begivenheder: den 20. maj på San Bernardinos dag, pynter man byen op med årstidens blomster. Der er byfest hvert år i juli, hvor der rundt om i byen afholdes gratis koncerter. I august er der Pappardelle-festival (en bestemt slags pasta), hvor man serverer pasta tilberedt med vildsvin.

Læs mere om Acquapendente

Skjul teksten
 
 
search map