Book ferielejlighed, hotel eller feriebolig i Italien 2018

Ferie Italien 2018
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Husk at du allerede kan forhåndsbooke din sommerferie i Italien 2017!

Vi modtager dagligt bestillinger og forespørgsler fra stamkunder, som ønsker at sikre sig en bestemt ferielejlighed eller hotel i 2018, og det er vi naturligvis meget glade for. Det er specielt i de populære sommerferieuger i juli og til dels august måned, at der hurtigt bliver udsolgt på de mest populærer hoteller og ferieboliger. Har du derfor et specielt hotel eller en bestemt ferielejlighed du gerne vil forhåndsbestille, så er det ikke for tidligt!

Bestil tidlig rabat

En anden fordel ved at bestille dit hotel eller ferielejlighed i god tid, er, at du altid vil opnå de bedste rabatter, også kaldet early-booking-discount på hotelsprog! Ofte er det ganske store bestil tidlig rabatter hoteller tilbyder, når du bestiller i god tid, og du kan altid se den aktuelle rabat under hvert enkelt hotel i prislisten.

De mest populære hoteller og ferielejligheder

Via nedenstående link kan du se hvilke ferieboliger, som er mest populære hos gæsterne, og vi har fremhævet fem af vores favoritter, som altid melder udsolgt i juli og august måned! Skolernes sommerferie i 2018 starter for de flestes vedkommende den 30. juni og slutter senest søndag den 12 august, men det er altid en god ide at tjekke kalenderen hos den lokale folkeskole. Ugerne 27, 28, 29 og 30 er de absolut største, uger når det gælder danskere, der holder sommerferie i Italien.

De mest solgte ferieboliger hos in-italia

Gratis afbestilling

Hos in-italia binder du dig ikke til din bestilling, før du har fået en bekræftelse fra os. Derfor kan du altid gratis afbestille din forhåndsreservation, og få dit indbetalte depositum retur. Dette gælder dog ikke hvis der er særlige betingelser, f.eks ved bestilling af en villa etc. Dette vil dog altid fremgå af den bekræftelse du modtager, inden du indbetaler depositum.

Blandt vore mest populære destinationer for booking af sommerferie, efterårsferie og påskeferie i 2018 er bl.a.

5 udvalgte hoteller til ferie i 2018

Antica Taverna Casagrande ferie i 2016

Foto: Antica Taverna Casagrande i Toscana

 

La Collina dei Nebrodi på Sicilien

Foto: La Collina dei Nebrodi på Sicilien

 

Torre delle Fate i Veneto

Foto: Torre delle Fate i Veneto

 

La Torre Antica i Toscana 2016

Foto: La Torre Antica i Toscana

 

Agriturismo San Vittorino i Umbrien 2016

Foto: Agriturismo San Vittorino i Umbrien

Vinterferie, påskeferie og efterårsferie i 2018

Planlægger du en ferie i Italien i Påsken, vinterferien eller efterårsferien, så er det en ligeså god ide at bestille i god tid. Specielt påskeferien bliver ofte udsolgt, da det jo ikke kun er i Danmark vi holder ferie i påskedagene. Vinterferie er normalt i uge 7 eller 8 og efterårsferie er altid i uge 42, og det gælder også i 2018.

Med in-italia kan du ankomme til din feriebolig eller hotel på skæve dage, hvilket betyder, at du ikke behøver at rejse en lørdag eller søndag. Det er et godt tip at have i baghovedet, hvis du skal bestille flybilletter, da de meget ofte er billigere på hverdage end i weekender.

Vær dog opmærksom på at rejser du i sommerferiemånederne juli, august og september, så er der flere ferieboliger og hoteller, som har fast ankomstdag - dette gælder særligt i Toscana. Disse informationer fremgår altid i søgemaskinen, når du søger efter priser.

Husk at du også allerede kan booke din sommerferie i Italien 2017!

 
 

Populært i Toscana

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

Hotel Leopold

Moneglia

search map