Information om billeje i Venedig Marco Polo lufthavn

 
Henter indhold

Information Venedig lufthavn

Venedig lufthavn ligger blot 12 kilometer fra den verdensberømte kanalby, hvilket er med til at gøre lufthavnen til en af de mest benyttede i Italien. Skal du holde ferie her eller på et af de mange andre attraktive rejsemål i det nordlige Italien, er billeje en nem måde at komme videre fra lufthavnen. Venedig Lufthavn som lokalt kaldes Aeroporto di Venezia Marco Polo, ligger således for eksempel godt placeret, hvis du skal på badeferie ved den dejlige kyststrækning nord for Venedig. Ligeledes er blandt andet den smukke Gardasø inden for kort rækkevidde fra lufthavnen med billeje. Billeje gør det naturligvis ikke kun let at komme det sidste stykke fra lufthavnen til din feriebolig. En bil giver dig også en stor grad af frihed og fleksibilitet i ferien til at tage på spændende udflugter for at opleve steder og seværdigheder i Veneto og naboregionerne, som du ellers ville gå glip af.

>> Her får du mere information Venedig lufthavn

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Biludlejningsfirmaer i Venedig Lufthavn

Udvalget af biludlejningsfirmaer i Venedig Lufthavn er en blanding af store, internationale brands og mindre, italienske udlejere. Du finder således mange af verdens førende firmaer såsom Avis, Europcar og Hertz. De fleste af disse tilbyder en bred vifte af køretøjer lige fra små, billige minibiler til store, rummelige minibusser.

Reservation

Vil du være sikker på at få en lejebil i den rette størrelse til den bedste pris, er det som regel en god ide at booke din billeje i Venedig Lufthavn i forvejen. Så kan du også i ro og mag bestille eventuelt ekstraudstyr, du måtte have brug for som for eksempel barnesæder eller en GPS:

>> Billig biludlejning i Italien - søg online

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du henvende dig ved udlejningskontoret i ankomsthallen for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet vil så sørge for at vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved. Du skal følge skiltene mod 'Short stay' og P2.

Afstande fra Venedig Lufthavn

Fra lufthavnen er der følgende afstande:

  • Bardolino: 158 km - 1 time og 40 minutter
  • Vicenza: 81 km - 58 minutter
  • Padova: 48 km - 46 minutter
  • Verona: 128 km - 1 time og 23 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik.

 

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map