Information om billeje i Trieste Lufthavn

 
Henter indhold

Information Trieste Lufthavn

Det er nemt at leje en bil i Trieste Lufthavn, som i det nordøstlige Italien ved grænsen til Slovenien er et godt udgangspunkt for en ferie med masser af uforglemmelige oplevelser. Med billeje kommer du nemt videre fra lufthavnen til din feriebolig. Derudover giver billeje dig naturligvis også en uovertruffen frihed til i løbet af ferien at tage på udflugter i Friuli og naboregionerne. Det er en mulighed for i eget tempo at opleve regionens utrolige landskabsvariation, der spænder lige fra de høje Dolomitter i baglandet til de dejlige sandstrande langs Adriaterhavet. Har du en lejebil til rådighed, bliver det også meget nemmere at komme omkring til de mange smukke byer, der er summer af liv og er rige på kulturelle seværdigheder. 

>> Her finder du mere information om information Trieste Lufthavn

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Biludlejningsfirmaer i Trieste Lufthavn

Avis, Europcar, Hertz og Sixt er blandt de biludlejningsselskaber, som du finder i Trieste Lufthavn. Dertil kommer flere lokale udlejere, som ligeledes kan have gode tilbud på billeje. Den brede vifte af biludlejningsselskaber giver dig gode chancer for at finde en bil i lige præcis den størrelse, som passer bedst til dine behov i ferien. De fleste af de store selskaber har således alt fra byvenlige minibiler til store, rummelige minibusser, der er velegnet til dig, som skal rejse med en større gruppe.

Reservation

Der kan ofte være rift om de billig og mest populære bilmodeller, så det kan anbefales at booke hjemmefra. Det kan også være en mulighed for at sikre dig, at du kan få en bil med ekstraudstyr såsom barnesæder eller GPS. Uanset hvor du lejer bil anbefaler vi at du altid læser de aktuelle lejebetingelser godt igennem. Vi tager forbehold for fejl og ændringer i de informationer du finder her på siden om biludlejning i Trieste lufthavn.

>> Brug for en billig lejebil i Italien - bestil her

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du henvende dig ved udlejningskontoret i ankomsthallen for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet vil så sørge for at vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved.

Afstande fra Trieste Lufthavn

Lufthavnen ligger i kort afstand til hoved- og motorveje, så du hurtigt kan komme videre til resten af regionen. Fra lufthavnen er der følgende afstande:

  • Trieste: 41 km - 40 minutter
  • Cividale del Friuli: 38 km - 43 minutter
  • Aquileia: 13 km - 16 minutter
  • Lignano: 64 km - 48 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik.

Trieste i sig selv byder på mange spændende seværdigheder og bygninger. Fordelen ved at have en lejebil i Trieste er dog at man kan tage en tur op ad kysten og f.eks. besøge Venedig. På vejen kan man tage et stop i Udine og eventuelt fortsætte til Padua og Verona.

 
search map