Information om billeje i Trapani lufthavn

 

Henter indhold

Billige priser på lejebiler i Trapani lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Trapani lufthavn på Sicilien og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Godt at vide om billeje i Italien

Hos In-italia er vi specialister i ferieboliger, hoteller og vilaler på Sicilien og ikke lejebiler. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Trapani  lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Godt at vide om billeje i Italien

 

Biludlejning i Trapani lufthavn på Sicilien

Information Trapani lufthavn

Trapani lufthavn med det officielle navn Aeroporto Civile Vincenzo Florio di Trapani ligger godt placeret, hvis du skal videre til en feriebolig på det vestlige Sicilien. Har du bestilt billeje, kan du dog nemt køre fra lufthavnen til alle dele af den spændende middelhavsø. Lufthavnen der ligger blot 15 kilometer fra Trapani by, har således gode vejforbindelser, så du nemt at køre videre til de andre byer på Sicilien. En lejebil giver dig naturligvis også friheden til at udforske øens seværdigheder i dit eget tempo på udflugter i løbet af ferien. Så kan du for eksempel selv bestemme om dagen skal bruges ved kysten på en af de kridhvide sandstrande eller på at køre ind i øens indre for at besøge nogle af de gamle, charmerende middelalderbyer.

>> Her finder du mere information om Trapani lufthavn på Sicilien

Andre lufthavne på Sicilien

Få et par år tilbage var Trapani en "stor" lufthavn, men efter at Ryanair har lukket deres base så er der ikke mange fly til og fra Trapani i skrivende stund. Det er der derimod til de tre andre lufthavne på Sicilien som alle oplever at flere og flere rejser til øen.

Skal du holde ferie på den nordlige del af øen så kan du benytte både Palermo lufthavn og Catania lufthavn som også ligger godt hvis du skal holde ferie på den østlige del af øen, mens den nye lavprislufthavn i Comiso dækker den sydlige del af Sicilien og som iøvrigt er den nye base for lavprisselskaber som Ryanair og easyJet.

Biludlejningsfirmaer i lufthavnen

Vil du gerne slippe for at bekymre dig om offentlig transport, er billeje et oplagt valg. Adskillige af de største internationale firmaer som Avis, Europcar og Hertz tilbyder billeje med afhentning i Trapani Lufthavn. Dertil kommer en række mindre, lokale biludlejningsfirmaer, som også kan have gode tilbud. Det brede udvalg betyder, at du kan leje mange forskellige biltyper lige fra små, økonomiske minibiler til store, rummelige familiebiler.

Reservation

Vil du sikre dig den bedste pris på din lejebil, er det oftest en god ide at bestille hjemmefra. Derved sikrer du dig også, at der står en ledig bil klar til dig af den ønskede type, når du ankommer til lufthavnen. Har du brug for ekstraudstyr til din lejebil som for eksempel barnesæder eller en GPS, kan du også reservere det i forvejen. bemærk at vi altid henviser til aktuelel lejebetingelser som fremgår når du booker en lejebil.

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnen for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet vil så sørge for at vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved.

Afstande fra Trapani Lufthavn

Trapani ligger helt ude ved Siciliens vestkyst, men tæt ved hovedvej A29, der hurtigt kan føre dig mod øst. Fra lufthavnen er der følgende afstande:

  • Marsala: 16 km - 24 minutter
  • Sciacca:120 km - 1 time og 27 minutter
  • Palermo: 109 km - 1 time og 38 minutter
  • Agrigento: 181 km - 2 timer og 24 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik.

Uanset om du skal flyve til Trapani eller ej så er det værd at overveje et par dages storbyferie i Trapani, for det er faktisk en meget spændende by hvor du kan opleve det autentiske Sicilien. Få mere inspiration til din ferie i Trapani samt inspiration til oplevelser i bil på denen det af Middelhavets største ø.

 

 
search map