Information om billeje i Torino lufthavn

 

Henter indhold

Find online priser på lejebiler i Torino lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Torino lufthavn i Piemonte og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Vigtig information om biludlejning i Italien

Hos In-italia er vi specialister i ferieboliger, hoteller og vilaeer i Piemonte og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Torino lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Information og kontaktoplysninger om biludlejning i Italien

 

Biludlejning i Torino lufthavn

Information Torino lufthavn

Torino Lufthavn - lokalt kendt som Aeroporto di Torino-Caselle - ligger blot 16 kilometer fra Torino. Det er dog ikke kun nærheden til Italiens første hovedstad, som har gjort lufthavnen til regionens vigtigste forbindelse til omverden. Når du lander i Torino Lufthavn har du også et godt udgangspunkt for med billeje at køre videre til ferieboliger i resten af Piemonte, regionen for foden af bjergene. Billeje er ikke kun en oplagt mulighed for dig, som vil nemt videre fra lufthavnen. Med en bil til rådighed i ferien har du også flere muligheder for at køre på udflugter på egen hånd til nogle af de mange seværdigheder i regionen.

>> Få mere information om Torino lufthavn

Biludlejningsfirmaer i Torino Lufthavn

Du finder de fleste af de store, dominerende biludlejningsselskaber i Torino Lufthavn som Hertz, Avis, Budget og Europcar. Du har derfor gode muligheder for at finde en bil, der i størrelse og pris passer til dine ønsker. Sammenligner du priser på billig billeje så husk at vi hos in-italia altid forsøger at fjerne de lavprisselskaber som vi ved yder en dårlig service og som har mange klager hvor brugerne føler sig snydt. Dette er også årsagentil du ofte kan finde billiger priser andre steder, men vær opmærksom på at vi ikke kan anbefale du benutter udlejningsselskaber som f.eks GoldCar, Firefly, Rhodium eller Interrent for blot at nævne et par billejefirmaer vi har blacklistet!

Reservation

Vil du være sikker på at kunne leje en bil fra en bestemt kategori, eller har du for eksempel brug for ekstraudstyr som barnesæder eller GPS, kan det anbefales at reservere billeje hjemmefra. Ved at reservere din lejebil på forhånd, er du flyve til Torino Lufthavn i sikker forvisning om, at der står en ledig bil klar til dig. Husk altid at læse betingelser igennem når du lejer en bil online.

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du henvende dig ved udlejningsselskabets skranke i lufthavnens ankomsthal for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet vil så sørge for at vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved.

Afstande fra lufthavnen

Der er gode vejforbindelser fra lufthavnen til motorvejen omkring Torino, der er et trafikknudepunkt i Piemonte. Fra lufthavnen er der følgende afstande:

  • Torino: 16 km - 25 minutter
  • Asti: 86 km - 1 time
  • Canelli: 118 km - 1 time og 22 minutter
  • Barolo: 102 km - 1 time og 10 minutter
  • Alba: 93 - 1 time og 16 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik. 

Det er ikke mange der vælger at holde en storbyferie i Torino og det er faktsik synd for det er en fantastisk by. Derimod bruger mange lufthavnen som adgang til regionen Piemonte og de mange hyggelige byer i vinområderne. Få mere inspiration til din ferie i Piemonte og læs om hvilke seværdigheder du kan opleve med i din bil eller måske var det på tide med en storbyferie i Torino?.

 
search map