Information om billeje i Napoli lufthavn

 

Henter indhold

Online priser på lejebiler i Napoli lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billig billeje i Napoli lufthavn i regionen Campania og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Leje af bil med Auto Europe i Italien

Hos In-italia er vi specialister i ferieboliger og hoteller til din storbyferie i Napoli og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Napoli lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Få mere information om udlejning af biler i Italien

 

Biludlejning i Napoli lufthavn

Information om lufthavnen

Napoli lufthavn ligger ikke bare tæt ved den pulserende storby, men er også tæt ved flere af Syditaliens mest populære feriemål såsom Amalfikysten og Sorrento. Vil du opleve mest muligt i din ferie uden at gå på kompromis med komforten, er det oplagt at benytte muligheden for at leje en bil i Napoli Lufthavn. Med billeje kommer du nemt videre det sidste stykke til din feriebolig, og en lejebil giver derudover en stor grad af frihed til at følge dine egne planer i ferien. Det er en chance for at besøge de berømte seværdigheder og byer i området i dit eget tempo, men også for at følge pludselige indskydelser og opdage små, charmerende afsidesliggende byer, som du ellers ville gå glip af. Uanset om hvor du vælger at bestille din lejebil anbefaler vi altid at du læse lejebetingelserne godt igennem.

Napoli Internationale lufthavn ligger syv kilometer nordøst for byen og forbinder til destinationer over hele Italien, samt de fleste europæiske hoveddestinationer. De to terminaler i Napoli ligger i gåafstand fra hinanden. Du finder bank, pengeautomater, et bureau de change og internet-adgang. Et rimeligt udvalg af barer, caféer, snack kiosker og automater er placeret overalt i begge terminaler i lufthavnen.  

>> Få mere information om Napoli lufthavn

Biludlejningsfirmaer i Napoli Lufthavn

Når du flyver til Napoli, har du mange muligheder for at leje en bil. Lufthavnen betjenes således af adskillige store og små biludlejningsselskaber, der tilbyder et bredt udvalg af lejebiler. Blandt selskaberne er mange af de store, internationale selskaber, som du sikkert kender i forvejen som Hertz, Avis, Europcar og Sixt. Men disse får også konkurrence fra en række mindre lokale selskaber, som også er værd at lægge mærke til. Bemærk dog at vi hos in-italia har valgt at fjerne de lavprisselskaber som ofte har mange klager fra kunder der føler sig snydt, det er udlejningsselskaber som f.eks Firefly, GoldCar og Rhodium biludlejning. Derfor vil du også opleve at du kan finde billigere priser på leje af bil i Napoli end i ovenstående søgemaskine, men vi anbefaler at du sikre dig det er fra et anderkendt biludlejningsselskab.

Reservation

Uanset hvilket selskab du foretrækker at leje fra, er det som regel en god ide at have bestilt billeje, før du ankommer til lufthavnen. Det er en sikkerhed for, at der står en bil klar til dig, men også din mulighed for i ro og mag at finde det bedste tilbud.

Afhentning

Der kører en gratis shuttlebus fra terminal 1 ned til området, hvor biludlejningsselskaberne er samlet (P5). Disse busser kører fra tidlig morgen til sen aften hver femte minut. Har du brug for at kontakte dit biludlejningsselskab, kan du desuden benytte et samtaleanlæg i ankomsthallen.

Afstande fra Napoli Lufthavn

Der er få kilometer ind til Napoli by, men derudover ligger lufthavnen også godt for vejforbindelserne til resten af det sydlige Italien. Fra lufthavnen er der følgende afstande:

  • Sorrento: 53 km - 1 time og 9 minutter
  • Amalfi: 74 km - 1 time og 26 minutter
  • Salerno: 64 km - 50 minutter
  • Acciaroli: 143 km - 2 timer og 19 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik. 

Storbyferie i Napoli

Med billeje i Napoli lufthavn har du mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse, enten til Napoli by, med den velsmagende pizza, der efter sigende stammer fra Napoli, og berømte seværdigheder, såsom det arkæologiske museum, Teatro San Carlos, der er det ældste operahus i verden. 

Eller du kan fortsætte til andre attraktive steder omkring Napoli, der byder på et væld af oplevelser, f.eks. vulkanen Vesuv. Billeje i Napoli lufthavn er også ideelt for rejsende, der vil kunne rejse rundt på egen hånd og opleve andre dele af Campania-regionen, f.eks. den pragtfulde Amalfikyst, øen Capri og de historisk unikke, romerske ruinbyer Herculanum og Pompeji, der blev begravet under Vesuvs udbrud i 79 efter Kristus. Med de direkte fly der i dag findes til Napoli med bla. SAS og Ryanair er byen oplagt til en storbyferie.

Du kan finde meget mere inspiration til din storbyferie i Napoli her på in-italia, læs også om forslag til udflugter i din bil omkring Napoli.

 
search map