Information om Billeje i Genova lufthavn

 

Henter indhold

Se online priser på lejebiler i Genova lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Genova lufthavn i Ligurien og alle andre byer og lufthavne i Italien. I ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Auto Europe biludlejning i Italien

Hos In-italia er vi specialister i udlejning af hoteller og ferieboliger i Ligurien og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Genova lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Auto Europa i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Information om Auto Europe biludlejning i Italien

 

biludlejning i Genova lufthavn i Ligurien

Information om lufthavnen

Genova lufthavn er et naturligt valg for dig, som vil flyve til Italiens smalle kystregion, Ligurien. Lufthavnen der ligger helt ud til havet, er et godt udgangspunkt ikke blot for at besøge hovedstaden Genova, men også for at køre videre langs kysten til nogle af de mange andre charmerende byer og dejlige badestrande. Bestiller du billeje i Genova Lufthavn, er det nemt at køre videre til din feriebolig. Men en bil giver dig også mange muligheder for i løbet af ferien at tage på masser af spændende udflugter - for eksempel ind i baglandet, hvor den store bjergkæde Apenninerne byder på mange skønne naturoplevelser.

>> Få mere information om Genova lufthavn

Biludlejningsfirmaer i Genova Lufthavn

Lufthavnen ved Genova er en vigtig indgangsport til regionen både for erhvervs- og fritidsrejsende. Derfor betjenes lufthavnen også af adskillige biludlejningsselskaber, der omfatter flere store internationale udlejere som Avis, Budget, Europcar og Hertz, men derudover også flere lokale selskaber. Os der arbejder i in-italia rejser til Ligurien flere gange om året for at besøge alle ferieboliger i programmet og vi lejer altid bil selv. Som mange andre har vi ofte oplevet en meget dårlig service fra de mange lavprisselskaber som f.eks Goldcar og Rhodium, og derfor har vi blacklistet disse udlejningsselskaber i søgemaskinen.

Reservation

Vil du ikke skulle bekymre dig om komme videre fra lufthavnen med offentlig transport, anbefaler vi, at du allerede bestiller din billeje hjemmefra før afrejse. Så kan du tage afsted i sikker forvisning om, at der holder en bil klar til dig i Genova Lufthavn ved ankomst. Forudbestilling er desuden en god ide, hvis du har behov for at bestille ekstraudstyr til din bil som for eksempel barnesæder eller en GPS. Alle informationer her på siden om billeje er skrevet som en vejledning og vi tager forbehold for fejl og ændringer. Vi henviser altid til de aktuelle betingelser og informationer der fremgår af lejekontrakten når du bestiller en lejebil.

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnen for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet vil så sørge for at vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved.

Afstande fra Genova Lufthavn

Der er ikke lang fra lufthavnen til motorvejen, der løber langs kysten, ligesom der også er god vejforbindelse længere ind i landet. Fra lufthavnen er der følgende afstande:

  • Ventimiglia: 156 km - 1 time og 41 minutter
  • Alassio: 91 km - 1 time og 7 minutter
  • Diano Marina: 105 km - 1 time og 14 minutter
  • Pietra Ligure: 72 km - 52 miutter
  • Sanremo: 139 km - 1 time og 38 minutter.

*Køretid er estimeret uden trafik. 

Læs mere mere om seværdigheder og rejsemål i nærhenden af Genova

 
search map