Billeje Comiso Lufthavn på Sicilien

 

Henter indhold

Søg aktuelle priser på lejebiler i Comiso Lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Comiso Lufthavn på Sicilien og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien

Leje af bil med Auto Europe i Italien

Hos In-italia er vi specialister i ferieboliger og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Comiso Lufthavn lufthavn på Sicilien og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Auto Europe i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Vigtige informationer når du bestiller biludlejning i Italien

 

Biludlejning i Comiso lufthavn på Sicilien

 

Information om Comiso Lufthavn

Comiso Lufthavn der de senere år oplevet en stærkt stigende popularitet takket være Ryanairs tilstedeværelse, er derfor også kommet i biludlejningsselskabernes søgelys. I dag kan du således med billeje slippe for at bøvle med offentlig transport og i stedet let selv køre videre til din feriebolig.

Biludlejningsfirmaer i Comiso Lufthavn

Du finder forskellige biludlejningsselskaber med kontorer i og nær Comiso Lufthavn. Hertz har for eksempel valgt at placere deres kontor et stykke fra lufthavnen, men tilbyder til gengæld at afhente deres kunder i lufthavnen med en gratis shuttlebus. I søgemaskinen kan du se ledige lejebiler fra alle billejefirmaer, naturligvis med undtagelse af de vi har blacklistet på grund af dårlig kundeservice og mange klager, det gælder f.eks billejeselskaber som Goldcar og Rodium rent a car.

Afhentning

Har du reserveret en lejebil hos en af udlejerne med kontor i selve lufthavnen, skal du henvende dig her for at få udleveret nøglerne til din bil med mindre andet er aftalt. Personalet vil så vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved.

Reservation

Vil du nemt videre til din feriebolig med billeje, er det en god ide at bestille din bil hjemmefra. Så er du sikker på, at der er en ledig bil til dig. Desuden giver det dig den største chance for at bestille en bil i netop den størrelse, som passer bedste til dine behov. Husk altid at læse lejebetingelser grundigt igennem uanset hvilket biludlejningsselskab du lejer bil hos. Vi henviser altid til de aktuelle informationer der fremgår af din lejekontrakt.

Afstande fra Comiso Lufthavn

Særligt for dig som skal holde ferie på det sydlige Sicilien, ligger Comiso Lufthavn godt placeret. Øen er dog ikke større end, at du i bil kan komme frem til alle byer inden for rimelig tid. Fra lufthavnen følgende afstande:

  • Ragusa: 27 km - 29 minutter
  • Siracusa: 108 km - 1 time og 33 minutter
  • Taormina: 141 km - 1 time og 49 minutter
  • Agrigento: 120 km - 2 timer og 6 minutter
  • Palermo: 240 km - 3 timer og 24 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik. Du kan se aktuelle flyafgange og læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside

 
search map