Biludlejning i Cagliari Lufthavn

 

Henter indhold

Se aktuelle priser på lejebiler i Cagliari lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Cagliari lufthavn på Sardinien og alle andre byer og lufthavne i Italien. I ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe finder du ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du holder ferie i Italien.

Nyttig information når du lejer bil med Auto Europe i Italien

Hos In-italia er vi specialister i ferieboliger på Sardinien og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Cagliari Lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Nyttig information til dig der skal leje bil i Italien

 

Biludlejning i Cagliari lufthavn

Information om Cagliari Lufthavn

Cagliari Lufthavn modtager en stor del af de ferierejsende, som kommer for at nyde Sardiniens varme klima, fantastiske strande og kulturelle oplevelser. Lufthavnen betjenes derfor ikke blot af mange flyselskaber, men også mange biludlejningsselskaber som gør det nemt at fortsætte til din feriebolig og ikke mindst tage på spændende udflugter.

>> Få flere informationer om Cagliari Lufthavn

Biludlejningsfirmaer i Cagliari Lufthavn

Blandt biludlejningsselskaberne i lufthavnen er flere af de store, internationale navne, som du sikkert kender i forvejen som Hertz, Avis og Europcar. Men dertil kommer en række nationale og regionale udlejere, som også ofte kan have gode tilbud på billeje. Som kunde kommer det store udvalg dig ikke blot til gavn i form af en skarp konkurrence på prisen, men også i form af en bred vifte af køretøjer at vælge fra. Du kan således leje alt fra motorcykler til minibusser i Cagliari Lufthavn.

Reservation

Ønsker du at leje en bestemt størrelse bil eller har du behov for ekstraudstyr, er det altid en god ide at bestille billeje hjemmefra. Så har du ikke kun sikkerhed for at der står en bil klar til dig ved ankomst, men kan også i ro og mag finde den bedste pris på din lejebil.

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, får du din lejebil ved at henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnen for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet på udlejningskontoret vil sørge for at dirigerer dig videre til din bil, som er parkeret tæt ved. I Cagliari Lufthavn er biludlejningsselskaber samlet i ét bestemt område foran terminalen.

Afstande fra Cagliari Lufthavn

Der er kun 10 minutters kørsel ind til Cagliaris, Sardiniens hovedstad, bymidte fra lufthavnen. Der er dog også gode vejforbindelser videre til resten af middelhavsøen. Fra lufthavnen følgende afstande:

  • Oristano: 90 km - ca. 1 time.
  • Villasimius: 62 km - 1 time og 5 minutter
  • Porto Cervo: 298 km - 3 timer og 15 minutter.
  • Orosei: 211 km - 2 timer og 20 minutter.

*Køretid er estimeret uden trafik. 

Hotel eller ferielejlighed i Cagliari på Sardinien

Som tidligere nævnt er vi hos In-Italia specialist i at arrangere ferietil Sardinien, hvor du bor i udvalgte ferielejligheder, villaer eller hoteller. Uanset om du lejer en bil eller kører selv til Italien, er vi gerne behjælplige med at finde en feriebolig til din ferie i Cagliari eller på et af de mange andre rejsemål i regionen, der opfylder dine ønsker og behov. Af andre rejsemål på Sardinien kan bla. nævnes Olbia og  og Alghero. Klik på nedenstående link, her finder du beskrivelser af alle ferieboliger, hotel-anmeldelser, tips til udflugter med eller uden bil samt anden nyttig information.  

Søg billigste pris på hotel eller ferielejlighed til din ferie i Cagliari på Sardinien

 
search map