Biludlejning i Bologna lufthavn

 

Henter indhold

Se aktuelle priser på lejebiler i Bologna lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Bologna lufthavn og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i Bologna lufthavn. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Lej bil med Auto Europe i Italien

Hos In-italia er vi specialister i ferieboliger og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Bologna lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Information om biludlejning i Italien

 

Biludlejning i Bologna lufthavn

Information om Bologna lufthavn

Lander du i Bologna Lufthavn er der kun få minutters kørsel ind til centrum af den gamle regionshovedstad. Her er seværdigheder nok til flere dages sightseeing, men vil du også opleve resten af Emilia-Romagna regionen og eventuelt tage på udflugt til byer i naboregionerne, kan vi anbefale dig at leje en bil i Bologna Lufthavn. Ved at afhente din bil allerede i lufthavnen, slipper du for at bekymre dig om offentlig transport, men kan i stedet rejse videre til din feriebolig i dit eget tempo. Med en bil til rådighed har du de optimale betingelser for at kombinere kultur- og naturoplevelser. Så bestemmer du for eksempel helt selv om dagen skal bruges på at udforske smuk kultur i gamle byer eller på at besøge en af de lange og brede strande ved adriaterhavskysten.

>> Information om lufthavnen i Bologna

Biludlejningsfirmaer i Bologna Lufthavn

I lufthavnens stueetage har en lang række biludlejningsselskaberne skranker. Du kan blandt andet leje en bil fra Hertz, Europcar, Maggiore, Sixt eller Autovia. Det brede udvalg betyder, at du næsten altid kan finde en bil, som passer til dine behov, hvad enten du skal bruge en minibus til ferie med hele familien eller en lille, smart personbil til to.

Reservation

I princippet kan du blot møde op hos et biludlejningsselskab i lufthavnen og satse på, at der er en ledig bil. Men særligt i højsæsonen kan det dog anbefales at bestille billeje hjemmefra. Så er du sikker på, at der står en bil klar til dig, og chancen for at få den billigste pris er større. Har du brug for en bestemt størrelse lejebil eller ekstraudstyr, er det ligeledes en god ide at reservere i forvejen.

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnsterminalen for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet på udlejningskontoret vil derefter sørge for at dirigerer dig videre til din bil, som er parkeret tæt ved. I Bologna Lufthavn holder lejebilerne på P3.

Afstande fra Bologna Lufthavn

Du kan køre ind til centrum af Bologna på mindre end 20 minutter, men der er endnu kortere til motorvejstilkørslen, som giver dig hurtig forbindelse til resten af regionen. Fra lufthavnen følgende afstande:

  • Modena: 41 km - knap 45 minutter.
  • Ferrara: 53 km - knap 45 minutter.
  • Parma: 95 km - godt 1 time.
  • Piacenza: 150 km - ca. 1 time og 30 minutter.
  • Ravenna: 87 km - ca. 1 time

*Køretid er estimeret uden trafik. 

Hotel eller ferielejlighed i Bologna

Som tidligere nævnt er vi hos In-Italia specialist i at arrangere ferie i Italien, hvor du bor i udvalgte ferielejligheder, villaer eller hoteller. Uanset om du lejer en bil eller kører selv til Italien, er vi gerne behjælplige med at finde en feriebolig til din storbyferie i Bologna eller på et af de mange andre rejsemål i regionen Emilia Romagna, der opfylder dine ønsker og behov. Af andre rejsemål i Emilia Romagna kan bla. nævnes Modena og Ferrara. Klik på nedenstående link, her finder du beskrivelser af alle ferieboliger, hotel-anmeldelser, tips til udflugter med eller uden bil samt anden nyttig information.  

Søg billigste pris på hotel eller ferielejlighed til din ferie i Bologna

Udflugter med lejebil fra Bologna

Med billeje i Bologna får du mulighed for at se de mange seværdigheder i og udenfor Bologna i dit eget tempo. Bologna byder blandt andet på Europas ældste universitet, fra år 1808, og noget af det bedste mad i Italien. Her kan du læse om et par af de byer du nemt kan besøge i området hvis du holder ferie i Bologna og har lejet en bil.

Du kan f.eks. svinge lejebilen vestpå til Firenze og Sienna og se renæssancens storhed. Venedig er også lige i nærheden, og hvis du altid har drømt om at besøge Rom så er det kun en lille køretur væk.

Længst mod nord ligger Piacenza, og det står med det samme klart, at vi befinder os i pålægsproducenternes elskede land, men her i Piacenza er såvel madlavning som kunst og arkitektur påvirket af den nærliggende region Lombardia. Gadebilledet bygger på det romerske system med vinkelrette gader og kvarterer, og den historiske bykerne praler af paladser og kirker, frem for alt fra middelalderen. Påbegynd din spadseretur ved byhuset Il Gotico på Piazza dei Cavalli, som har fået sit navn fra 1600-tals-hestene i bronze. Kig ind i de kirker, du passerer, det er de værd. På turen videre i retning mod Parma kan den rejsende i bil med fordel køre lidt ad landevejen og gøre holdt i den mærkværdige by Grazzano Visconti. Her lå et forfaldent slot, som en vis greve Visconti - instruktøren Luchino Viscontis far - lod renovere for omkring hundrede år siden, men derudover lod han bygge en hel middelalderby som indramning! Et ambitiøst projekt som også skulle udnytte de lokale håndværkstraditioner, og det er kort sagt et interessant sted at besøge. Næste stop kunne godt være i eventyrbyen Castell'Arquato.

Parmaprovinsen er så meget desto mere kendt, ikke mindst for sine gastronomiske produkter som parmesanost (parmiggiano reggiano, som også produceres i naboprovinserne) og den lufttørrede skinke (prosciutto crudo di Parma). Tag gerne en udflugt i det grønne med stop hos nogle producenter med udsalgssteder, "vendita diretta" står der på skiltene. Slettelandet mellem Parma, Piacenza og Cremona (i Lombardia-regionen) er komponisten Giuseppe Verdis hjemegn, med det simple barndomshjem i byen Le Roncole (nu kendt som Roncole Verdi), Busseto hvor han voksede op, og Sant'Agata hvor han byggede sin villa. Det er et rigt, lille samfund, hvor historiske slotte og borge ligger med kun få kilometers mellemrum: Fontanellato, Soragna, San Secondo, Colorno... De har alle middelalderbaggrund, men det var hofferne fra renæssancen, som fik dem til at blomstre op, og de er sande eventyrslotte, som fascinerer besøgende i alle aldre. Salsomaggiore er en af Italiens klassiske kuranstalter med smukke badeanlæg og parker, ligesom det mindre Tabiano 5 km længere væk. Her er fred og ro... Vinrankerne på højene rundt om den befæstede, lille, smukke by Vigoleno giver en udmærket "vin santo" (hedvin). Skulle shoppinglysten antage akutte dimensioner, skal du besøge Fidenza Village-outlet'et lige i omegnen!

Byen Parma, en af regionens absolutte metropoler, skal du bruge lidt mere tid på. Her venter dig udmærket shopping og masser af kultur. Byen, som hviler på romersk grund, har haft tre storhedstider, den første som middelalderbystat, da katedralen og dåbskapellet blev bygget. Den anden storhedstid indledtes i 1500-tallet med byen som hovedstad i familien Farneses grevskab, med yderligere monumenter som f. eks. Madonna della Steccata-kirken og Palazzo della Pilotta (den har sit navn efter et spil, som blev spillet i paladsets indre gård), som ikke blev færdigbygget, men som huser et interessant museum med malerier og arkæologi. Den tredje guldepoke i 1700- og 1800-tallet gav byen dens hyggelige atmosfære. Operaentusiasten checker naturligvis, om man kan få billetter til det velrenommerede Teatro Regio.

Reggio nell'Emilia, (eller Reggio Emilia) har et mere langsomt tempo, med en lille middelalderbykerne og mere moderne yderområder. Byen er stærkt forbundet med den pædagogiske filosofi, som opstod her og bærer byens navn. I Reggio Emilia hviler du ud med afslappende aftenture efter udflugter i regionen; byen har en udmærket stemning til dette. Du kigger selvfølgelig ind i den smukke Madonna della Ghiara-kirke fra 1600-tallet med farverige freskoer i den buede loftshvælving.

 
search map