Biludlejning i Bologna lufthavn

 

Henter indhold

Se aktuelle priser på lejebiler i Bologna lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Bologna lufthavn og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i Bologna lufthavn. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Lej bil med Auto Europe i Italien

Hos In-italia er vi specialister i ferieboliger og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Bologna lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Information om biludlejning i Italien

 

Biludlejning i Bologna lufthavn

Information om Bologna lufthavn

Lander du i Bologna Lufthavn er der kun få minutters kørsel ind til centrum af den gamle regionshovedstad. Her er seværdigheder nok til flere dages sightseeing, men vil du også opleve resten af Emilia-Romagna regionen og eventuelt tage på udflugt til byer i naboregionerne, kan vi anbefale dig at leje en bil i Bologna Lufthavn. Ved at afhente din bil allerede i lufthavnen, slipper du for at bekymre dig om offentlig transport, men kan i stedet rejse videre til din feriebolig i dit eget tempo. Med en bil til rådighed har du de optimale betingelser for at kombinere kultur- og naturoplevelser. Så bestemmer du for eksempel helt selv om dagen skal bruges på at udforske smuk kultur i gamle byer eller på at besøge en af de lange og brede strande ved adriaterhavskysten.

>> Information om lufthavnen i Bologna

Biludlejningsfirmaer i Bologna Lufthavn

I lufthavnens stueetage har en lang række biludlejningsselskaberne skranker. Du kan blandt andet leje en bil fra Hertz, Europcar, Maggiore, Sixt eller Autovia. Det brede udvalg betyder, at du næsten altid kan finde en bil, som passer til dine behov, hvad enten du skal bruge en minibus til ferie med hele familien eller en lille, smart personbil til to.

Reservation

I princippet kan du blot møde op hos et biludlejningsselskab i lufthavnen og satse på, at der er en ledig bil. Men særligt i højsæsonen kan det dog anbefales at bestille billeje hjemmefra. Så er du sikker på, at der står en bil klar til dig, og chancen for at få den billigste pris er større. Har du brug for en bestemt størrelse lejebil eller ekstraudstyr, er det ligeledes en god ide at reservere i forvejen.

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnsterminalen for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet på udlejningskontoret vil derefter sørge for at dirigerer dig videre til din bil, som er parkeret tæt ved. I Bologna Lufthavn holder lejebilerne på P3.

Afstande fra Bologna Lufthavn

Du kan køre ind til centrum af Bologna på mindre end 20 minutter, men der er endnu kortere til motorvejstilkørslen, som giver dig hurtig forbindelse til resten af regionen. Fra lufthavnen følgende afstande:

  • Modena: 41 km - knap 45 minutter.
  • Ferrara: 53 km - knap 45 minutter.
  • Parma: 95 km - godt 1 time.
  • Piacenza: 150 km - ca. 1 time og 30 minutter.
  • Ravenna: 87 km - ca. 1 time

*Køretid er estimeret uden trafik. 

Hotel eller ferielejlighed i Bologna

Som tidligere nævnt er vi hos In-Italia specialist i at arrangere ferie i Italien, hvor du bor i udvalgte ferielejligheder, villaer eller hoteller. Uanset om du lejer en bil eller kører selv til Italien, er vi gerne behjælplige med at finde en feriebolig til din storbyferie i Bologna eller på et af de mange andre rejsemål i regionen Emilia Romagna, der opfylder dine ønsker og behov. Af andre rejsemål i Emilia Romagna kan bla. nævnes Modena og Ferrara. Klik på nedenstående link, her finder du beskrivelser af alle ferieboliger, hotel-anmeldelser, tips til udflugter med eller uden bil samt anden nyttig information.  

Søg billigste pris på hotel eller ferielejlighed til din ferie i Bologna

 

Anbefalinger til dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

search map