Henter indhold

Julekalenderen

Gør din jul lidt italiensk :-)

Deltag i In-Italias julekalender og vind rejsegavekort fra In-Italia og italienske delikatesser fra webshoppen Det italienske køkken. Der er spændende præmier på spil, når du fra d. 1. december kan deltage i julekalenderen. Her kan du f.eks. vinde Barolo vin, en kulinarisk guide til Rom, gaveæsker med udsøgt ekstra jomfruolivenolie, gourmet-pasta, risotto, trøffelolie og mange andre lækre italienske specialiteter.

Hver adventssøndag er præmierne endda endnu større, for her kan du foruden dagens præmie vinde et gavekort på 1.000 kr., der kan bruges til en rejse med In-Italia.

Til juleaften kan du vinde en hel kurv fyldt med italienske delikatesser samt et gavekort på 2.000 kr. til In-Italia.

Hvem er Det italienske køkken?

Det italienske køkken importerer og forhandler italienske vine og specialiteter af højeste kvalitet fra mindre familievirksomheder, som de selv nøje udvælger på deres rejser rundt i Italien.  

Kvalitet, passion og håndværk er nøgleord. Det italienske køkken håndplukker det bedste af det bedste, som Italien byder på. Kunderne tæller blandt andet bl.a. gourmetrestauranter, specialforretninger og private via webshoppen www.detitalienskekøkken.dk. Mad er et vigtigt samtaleemne i Italien. Italienerne bruger meget tid på at tale om mad, lave mad og spise mad, og kvaliteten er i højsædet. Hver region, egn og landsby har sine egne specialiteter, egnsretter og opskrifter, som de lidenskabeligt fortæller om og stolt viser frem."

Bag Det italienske køkken står parret Kenneth og Mette Rem. Mette er journalist, har boet 10 år i Rom og arbejdet som Politikens Italiens-korrespondent. Sidste år udgav de den kulinariske guide "Smagen af Rom", der udkom på forlaget Egolibris.

Du ønskes en glædelig jul :-)

In-Italia og Det italienske køkken

 

 
Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

Ca' Rapulin

Calosso

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map