Hvorfor bestille din ferie hos In-Italia?

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Ud over at hævde at kende Italien bedre end italienerne selv, er vi det oplagte valg, når du tænker på at rejse til Italien, fordi du får ...

1] Ekspertise om Italien

Vi giver med glæde imødekommende og kompetent vejledning om Italien og alle vores ferieboliger. Vi sætter altså en ære i at yde den gode service, som man desværre ikke længere altid kan tage for givet – og rådgiver således også gerne om transport og kulturelle forhold eller henviser til rette udbyder af serviceydelser, som vi ikke selv formidler. Alle rejsekonsulenter har boet i Italien og taler italiensk.

2] Gratis rådgivning og tryghed

Hos In-Italia betaler du ikke for rådgivningen, samtidig med at du har trygheden ved at bestille gennem en dansk ferieboligformidler. Da vi taler både dansk og italiensk, og har stor indsigt i vores skandinaviske kunders ønsker og behov, kan vi nemt og gnidningsløst løse eventuelle problemer under ferien – også takket være en god dialog med vores udvalgte samarbejdspartnere.

3] Bredt udvalg af hoteller og ferieboliger

Vi tilbyder mere end bare et sted at overnatte under ferien i Italien. Vi er gode til at finde autentiske og nye destinationer, hvor der stortrives den helt særlige italienske charme og gæstfrihed – men i vores katalog finder du naturligvis også klassiske og meget turistvenlige rejsemål. Udvalget er bredt og spænder fra vedkommende B&B og byhoteller til selvstændige villaer, stemningsfulde vingårde og feriecentre fulde af faciliteter langs kysten.

4] Løbende inspektion og klassificering med skandinaviske øjne

De ferieboliger, som vi tilbyder i vores online-katalog, besøges løbende af vores rejsekonsulenter, som derfor har egne erfaringer med i bagagen, når kunderne rådgives. Vi vurderer og klassificerer alle vores boliger med ”skandinaviske øjne”. Hvis du fortæller os, hvad du søger, ved vi hvor det findes, hvis det findes.

5] Informativ og ærlig hjemmeside

Vi har en informativ hjemmeside med ærlige, troværdige og udførlige beskrivelser samt anmeldelser skrevet af vore kunder, deriblandt både ris og ros. Størstedelen af vores beskrivelser er skrevet af vores egne medarbejdere, efter vi har besøgt stederne og derfor beskriver stederne konkret og ærligt. Endelig er vi godkendt af e-handelsfonden og vores bestillingssystem let og ligetil.

 
search map