Hvor vil vores facebook-team holde ferie?

Conero Naturreservat Salina Langhe vindistrikt Tenuta di Roccadia på Sicilien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Vores facebook-hold drømmer om at holde ferie fra nord til syd. Læs om hvorhenne her.

Johanne: Marche i Midtitalien
Riviera del Conero i Marche er efter min opfattelse et af Italiens allersmukkeste områder. Her finder du azurblåt hav, hvide klipper, stemningsfulde småbyer og et helt fantastisk køkken baseret på fisk og skaldyr. Jeg drømmer om at leje en hyggelig lejlighed tæt på vandet sammen med familien, og bare slappe af og nyde de betagende omgivelser, den dejlige stemning og den god mad.
Læs mere her: Conero Naturreservat

Filippo: Salina, nord for Sicilien
Højsæson er ikke den periode hvor jeg selv rejser – har man ikke børn selv får man langt mere for pengene, bedre plads og langt mere ro ved at rejse i ydersæsonerne.

På trods af, at det er hurtigere at komme til Bangkok end til de Æoliske Øer, så er den rejse hele den lange transporttid værd. Af de 7 øer er det især Salina jeg drømmer om at komme tilbage til. Her finder man to udslukte vulkaner på ca.1.000 meters højde. De kan begge bestiges, og det er noget man bør onde sig selv. Fra deres top er der nemlig en fabelagtig udsigt over hele øgruppen. Salina byder på masser af muligheder for at vandre på øens velfungerende stisystem. Man kan også leje en lidt speciel, trehjulet knallert og trille afsted med stor fornøjelse. På øen er der virkelig gode spisesteder og et hotel med svimlende havudsigt, der er helt i særklasse (Hotel Signum). Jeg skal derhen igen...

Marcus: Sicilien
Sicilien är en region som alltid fascinerat mig. Dess otroligt varierande landskap och klimat som tillsammans med människorna och gastronomin ger mig alla element för en lyckad vistelse. Lägg därtill en atmosfär man nästan kan ta på! För mig och min blivande fru finns det därför ingen bättre lämpad plats att möta våren på, samt ladda batterierna för vårt stundande sommarbröllop.

Semestern är bokad och vi ska göra en rundresa där vi bor på Tenuta di Roccadia, Hotel Gutkowski samt Etna Hotel.

Peter: Piemonte i Norditalien
Jeg ville tage med familien til Langhe og bo på f.eks. Agriturismo L'Isorella. Her er pool, legeplads, heste ungerne kan klappe og restaurant på stedet - og så er der guddommeligt smukt i Piemonte!

Sidst, men ikke mindst, er priserne her meget rimelige og stedet ligger i rimelig afstand fra Milano, hvortil man kan flyve billigt.

 
Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map