Historiske Villaer

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Disse villaer vil ofte være nyrenoverede, så de fremstår moderne og med mange bekvemmeligheder - men altid i dyb respekt for villaens historiske islæt og bevaringsværdige status med antikke møbler og tidens arkitektoniske afspejling. Villaerne har derudover ofte en flot anlagt indkørsel med en allé eller rustikke stenmure, som leder op til hovedbygningen. Indvendigt kan man være heldig af møde smukke freskomalerier og udvendigt vil haven ofte være af herskabelig karakter.

Veneto, Torre delle Fate

Torre delle Fate er en eksklusiv villa, som ligger midt mellem vinmarkerne i den smukke natur i udkanten af den lille by Refrontollo på den berømte "Strada del Prosecco" ca. 60 km nord for Venedig. Stedet er oprindeligt en gammel borg, og består af en villa til 6 personer og et tårn til 2 personer, som udlejes samlet, og som har fælles have og swimmingpool Grunden, som denne enestående villa ligger på, er på ialt ca. 6.600 m², som står til gæsternes disposition enten til vandreture eller ture på mountainbike.

Den offentlige vej, som er meget lidt befærdet, løber lige bag villaen - og der er parkeringsplads til 2-3 biler på grunden. Den lille by Refrontolo ligger blot ca. 500 m fra villaen, og her finder man de nærmeste indkøbsmuligheder, lige som der er mange gode restauranter i omegnen.

Toscana, Villa La Volpe

Villa La Volpe ligger midt i de skønne bakker ved Lucca i et område præget af lystslotte og pragtvillaer fra 1500-tallet. Dette gamle jagtslot er i dag blevet fornemt restaureret. Villaen ligger i fredelige omgivelser blandt oliventræer og bløde skråninger. Her kan du regne med, at fuglene og en let brise vil holde dig med selskab under hele ferien, da der ikke er ret mange andre lyde (bortset fra dem, der kommer fra det lille samfund Camigliano, som ligger få hundrede meter herfra).

Villaens have strækker sig over en hektar jord, som er beplantet med oliventræer, granatæbletræer, appelsintræer, oleander, hibiscus og petuniaer. Få skridt fra villaen, midt på en grøn græsplæne, findes villaens svømmebassin (6 x 12 meter).

Toscana, Torre di Vignale

Skønt mange udlejningshuse i Toscana ofte ikke just er bygget i går og har set generationerne komme og gå, så er det de færreste, der kan bryste sig af en så lang historie som Torre di Vignale. Det, som i dag er en behagelig villa, fødtes i 1300-tallet som befæstet tårn. Man kan stadig se dele af kamtakkerne og skydeskårene. Villaen er i stort omfang indrettet med antikke møbler, der også bidrager til stemningen, og ejeren, Paola, laver gerne efter aftale frokost eller middag til gæsterne efter traditionelle lokale opskrifter.

Heroppe i små 600 meters højde over havets overflade bliver der sjældent uudholdeligt varmt, ikke engang midt om sommeren, og husets tykke mure beskytter også mod heden. Skovene, der præger landskabet omkring villaen, er dybe og inviterer til lange spadsereture under ege- og kastanietræerne.

Lazio, Villa Mary

Villa Mary ligger i rolige omgivelser blandt frodige og smykke bakker dækket med olivenplantager og vinmarker.

Ved huset er der en stor have med flotte cypresser og oliventræer samt en pergola med bord og stole til hyggelige aftener ved grillen. I haven er der et lækkert svømmebassin på 12 x 5 meter med en dybde fra 1,20 til 1,40 meter. Er du til tennis eller fodbold, så har du mulighed for frit at benytte gårdens sportsbane (kan benyttes som tennisbane eller lille fodboldbane), som ligger på den anden side af den meget lidt befærdede vej, ca. 200 meter fra selve villaen.

Apulien, Trullo San Gerardo

Midt i det skønne landskab uden for byen Castellana Grotte og blot 8 km fra havet og strandene i Monopoli finder man denne charmerende trullo-villa med privat have og pool. I den store og eksotiske have med palmer, kaktusfigner, oliventræer og frugttræer, som omkranser villaen, finder man den skønne pool (10 x 5 meter), parkeringsplads og en møbleret terrasse, legeplads og grill. Nærmeste supermarked ligger kun 500 meter fra villaen.

For dem, som ønsker en privat og afslappende ferie kombineret med hyggelige udflugter, er dette et udmærket valg. Ud over de stemningsfulde kystbyer Monopoli og Polignano a Mare er man tæt på såvel Alberobello som Ostuni (8 km). Nærmeste togstation finder man i Monopoli (8 km) mens nærmeste lufthavn er Bari eller Brindisi (begge ca. 60 km).

La Torre di Cesare på Amalfikysten


Torre di Cesare er et gammelt saracensk tårn helt tilbage fra 1500-tallet. Det er beliggende på Amalfikysten, ca. tre km fra Maiori, på et klippefremspring højt hævet over havet. Ejendommens areal strækker sig fra den panoramiske kystvej og helt ned til havet.

På vejen ned går du gennem en skøn og velholdt have i middelhavsstil fuld af overraskelser – fra jacuzzien, som ligger på en terrasseafsats midt mellem himmel og hav, til saunaen gemt bag en klippe ,hvorfra man kan se Middelhavet. Der er adskillige panoramiske terrasser med bænke og keramikborde og en opvarmet indendørs/udendørs swimmingpool med jacuzzi.

Bygningerne er udstyrede med aircondition, opvarmning, ismaskine, barbecue, satellit-tv, videomaskine, telefon, værdiboks & minikøleskab/bar i alle værelser, computer med internetadgang, fax, anlæg med cd-afspiller, pool med jacuzzi og privat adgang til havet samt privat parkeringsplads. Bemærk at - trods nærheden til havet - ingen af soveværelserne har direkte havudsigt.

Sicilien, La Collina dei Nebrodi

Udsigten fra La Collina dei Nebrodi er så skøn og enestående at det er hele turen til Sicilien værd! Man bor midt i naturen, uden andre naboer end gæsterne på stedet, og er man fascineret af naturens "larmende" stilhed - bortset fra lyden af ko-klokker fra de dyr som færdes i området, ja så har man fundet et lille paradis.

La Collina dei Nebrodi ligger på et udsigtspunkt 650 meter over havet, og ca. 5 km fra den charmerende by San Marco d'Alunzio. Vejen dertil er smal og stejl, men den er asfalteret og i god stand, og udsigten undervejs er helt ubetalelig. Huset blev færdigrenoveret i år 2007, efter at ejerne havde overtaget det som ruin. Der er i alt 7 værelser med 20 sovepladser (og flere tid hvis der er behov for dem), veludstyret og professionelt køkken, enorm pejsstue og endnu større udendørs veranda med udsigt mod pool og havet. Man kan vælge om man selv vil ordne maden eller om man vil bestille ejerfamilien til at tilberede måltiderne. Her serverer man Nebrodi-bjergenes traditionelle retter som bl.a. antipasti, stegt lam og hjemmelavede maccheroni med ragout. Udvalget af vine er ikke stort, men de der er, er gode og yderst rimelige i pris.

 
search map