En guide til Italiens bedste hideaways

De bedste hideaways i Italien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Det italienske landskab lægger i den grad op til at blive udforsket indefra. Selvom det er dejligt at være ved stranden, eller feriere i en buldrende metropol, så er vi ikke i tvivl om, at det bedste af Italien, det får man på et af vores såkaldte "hideaways", hvor du får en ekstra oplevelse, ikke bare af høj kvalitet, men også af at være midt i noget unikt - noget, som du ikke deler med hele verden.

Læs med, når vi anbefaler en række af vores bedste hideaways i Italien. Fælles for dem er, at de er populære blandt vores skandinaviske gæster, og alle giver dig en følelse af at være noget specielt.

Villas Costa d"Orlando på Sicilien

Altså, hvis du ikke udbryder et let tilbageholdt "wow", når du ankommer til Villas Costa d"Orlando, så har du oplevet mere end de fleste. En helt utrolig udsigt over havet med De Æoliske Øer i det fjerne, og så bliver du indkvarteret i din helt egen villa med privat pool på bjergskråningen. Vores gæster er ikke i tvivl om, at det her er toppen af poppen, når det kommer til italienske hideaways.

Tilmed bor du på nordkysten af det dramatiske Sicilien, med kort afstand til vulkanen Etna og flere andre nationalparker. Fra Danmark kan du flyve til enten Palermo, Catania eller Trapani og nyde turen i en lejet bil frem til Villas Costa d"Orlando.

>> Læs mere om Villas Costa d"Orlando her

Residence Villa Sant"Alfonso på Amalfikysten

For den store familie med børn, finder man få steder så dejlige som Residence Villa Sant"Alfonso. Her bor man i rummelige lejligheder, med en utrolig udsigt ned gennem slugten og ud mod Middelhavet - en sand perle på Amalfikysten. Placeringen "oppe i bakkerne" giver god luft på varme sommerdage, og herfra når man den lille by Scala i gåafstand. Hver lejlighed har sin egen terrasse med skøn udsigt, og en stor pool til deling.

Amalfikysten nås nemt fra lufthavnen i Napoli, eller endda en af de to lufthavne ved Rom. Lej en bil, eller tag tog og bus helt frem til Scala. Tag en dag til Napoli, eller en tur op på vulkanen Vesuv, eller se det legendariske, antikke Pompei.

>> Læs mere om Residence Villa Sant"Alfonso her

Hotel Leopold i Cinque Terre

Som klistret til skråningen ligger Hotel Leopold og skuer ud over det azurblå hav ud for det populære ferieområde Cinque Terre i Ligurien. Ud over den panoramiske pool, får du også en lang række små terrasser, som hver især udnytter små fremspring og muligheder i terrænet. Slæng dig på solstolen i morgensolen, eller tag på udflugt i Cinque Terre hele dagen, for blot at vende hjem til dette unikke hideaway og dens hyggelige værtsfamilie.

På den anden side af bakken finder man stationen, hvorfra men nemt kommer rundt i Cinque Terre, eller ind til Pisa eller Genova på udflugt.

>> Læs mere om Hotel Leopold her

Antica Taverna Casagrande

Inde i bakkerne i det centrale Toscana finder man Antica Taverna Casagrande, som er så fyldt med historie og charme, at man næsten ikke skulle tro det muligt. Antica Taverna Casagrande er historisk set, hvad der svarer til en danske herregård, og man har gjort en stor indsats for at bevare kulturen på stedet, samtidig med at man leverer herlig oplevelse med høj komfort.

Det er nemt at tage toget ind til fx. Firenze, eller leje en bil og udforske dette vidunderlige område. Vil man hellere bruge sin tid på selve Antica Taverna Casagrande, så er der både pool inde og ude, wellness og fitnessområde, ligesom der arrangeres kurser i fx. keramik og kunstmaling. Restauranten er desuden ganske fremragende.

>> Læs mere om Antica Taverna Casagrande her

Residence Celeste ved Comosøen

Blandt de norditalienske hideaways er Residence Celeste en perle, som charmerer de fleste. For selvom feriemagneten Comosøen i sig selv lægger op til rigtig mange flotte beliggenheder, så har denne gamle villa, med sine charmerende og unikke lejligheder, nu alligevel fået en af de bedste. Du bor højt hævet over søen, med en helt vild udsigt, men samtidig i gåafstand til alt, hvad du har brug for.

Herfra er der kort afstand til den Schweiziske grænse - og dermed kort køretid til Danmark - og kun 15 minutter til færgen over til fabelagtige Bellagio.

>> Her kan du læse mere om Residence Celeste

Book en ferie i Italien på et af ovenstående hideaways til din sommerferie - eller måske en getaway i efteråret. Har du brug for mere inspiration, så benyt vores søgefunktion, hvor du kan udpege et område, og bruge forskellige filtre til at finde frem til præcist den feriebolig, du ønsker dig. Vores udvalg er på flere end 1.800 hoteller, feriehuse og lejlighedskomplekser, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Tip: Hideaways i andre lande

Hos vores søsterselskab Hideaways Rejser kan du finde masser af lækre hideaways i andre lander i Sydeuropa, fx. Frankrig, Spanien, Grækenland, Kroatien, Thailand og Portugal. Du kan booke din rejse inkl. ophold med eller uden fly, som foregår med ruteselskaber og åbner for "skæve" rejsedatoer, så du kan få det lige som du vil have det. Læs mere om de mange rejse og hoteltyper du finder i programmet hos Hideaways og se alle rejsemål og destinationer du kan rejse til, se her: www.hideaways.dk

God rejse!

 
search map