Hotel i Trieste

Hotel Parenzo

 
Hotel Parenzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Parenzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Trieste og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Parenzo ligger centralt i Trieste i en mindre gyde med behagelig gåafstand til den kendte plads Piazza dell'Unita d'Italia og den idylliske Canal Grande der kendetegnes ved sine joller og caféerne langs breden.

Der er tale om et relativt lille familiedrevet hotel, som er lidt af en tidslomme, men pænt og præsentabelt. Hotellet har en aftale med et nærliggende parkeringshus (mod tillæg).

Læs mere om Hotel Parenzo

Ca. 400 meter fra hotellet ligger deres restaurant Al Vecio Canal, hvor de har specialiseret sig i øl og god mad. Det er muligt at bestille halvpension (mod tillæg) ved ankomsten til hotellet. Morgenmaden serveres som buffet i morgenmadssalen med de hvælvede lofter på hotellet, hvor der også er gratis wi-fi.

Værelser
- De godt 30 værelser ligger fordelt på fem etager (der er elevator). Alle værelserne har aircondition, loftsvifte, sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Hotellet har et par enkeltværelser, ellers er langt størstedelen af værelserne dobbeltværelser. Hotellet har også enkelte tresengs- og firesengsværelser (med køjeseng).

Skjul teksten
 
 
search map