Ferieboliger og hoteller i Trieste

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Porten mellem Øst- og Vesteuropa

Trieste kaldes for porten mellem Øst- og Vesteuropa og er en spændende og travl havneby på grænsen til Slovenien. Historisk har den haft en enorm betydning for samhandlen og mødet mellem andre kulturer heroppe i det øverste hjørne af Italien. Den bliver også kaldt 'byen som omfavner havet'. Den var i århundreder en del af Østrig-Ungarn, og den vigtigste havneby i regionen. Her lander op mod 40% af al kaffen til Italien og er stadig et vigtigt finansområde. Med bjergene i baggrunden finder du her en smuk by med sin helt egen charme.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Spændende rejsemål

De enorme historiske omvæltninger byen har været udsat for har sat sig spor overalt, gør den til et spændende rejsemål for den historisk interesserede besøgende.

Læs mere om Trieste

Livligt udendørsliv

I byens gamle centrum finder man aflukkede gågader med et stort udvalg af butikker og restauranter. Netop her er der året rundt et livligt udendørsliv, og det er ikke atypisk, at den lokale befolkning slår sig ned på de udendørs serveringssteder selv i vinterhalvåret. Fra havnepromenaden er der udsigt mod det smukke Castello di Miramare, der ligger langs strandpromenaden uden for byen. Her er der også en dejlig park, hvor man kan få mange timer til at gå med at slentre rundt. Triestes beliggenhed er naturlig smuk, fra klipperne i havet til de grønne bakker der omkranser byen.

De første caféer

Det var faktisk i denne smukke by de første caféer i Italien så dagens lys. Her mødtes italienske mænd i det forrige århundrede for at diskutere verdenssituationen. Byen var centrum for litteratur og musik. I Trieste finder man de berømte caféer, The Tommaseo fra 1830, Il Caffé degli Specchi (byens mest berømte café), San Marco fra 1914 og Stella Polare Cafe fra 1867. Den verdensberømte forfatter og digter James Joyce (1882-1941) var en flittig gæst på disse caféer i løbet af den tid, han boede i byen.

Skjul teksten
 
 
search map