Trieste Friuli-Venezia Giulia Lufthavn

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Trieste Lufthavn - officielt Aeroporto Friuli-Venezia Giulia (lufthavnskode TRS) - ligger godt placeret for dig, som vil besøge Friuli regionen i det nordøstlige hjørne af Italien. Da lufthavnen betjenes af flere lavprisselskaber, kan den desuden være attraktiv i forhold til de større lufthavne længere mod syd. Lufthavnen ligger 33 kilometer fra Trieste, Friulis største by, men er takket være den nærliggende motorvej også et godt udgangspunkt for at besøge regionens andre byer og seværdigheder.

20. november 2016 - Bemærk at vi er ved at opdatere alle sider med informationer om lufthavne hvorfor der mangler div. informationer i nedenstående tekst.  

Flyselskaber og ruter

Alitalia, Lufthansa, Vueling og ikke mindst Ryanair forbinder Trieste Lufthavn med destinationer i Italien og det øvrige Europa. Der er ingen direkte ruter til Danmark, men for eksempel Ryanair flyver dog til Trieste fra London-Stansted, og det er derfor alligevel muligt at finde en forbindelse med en enkelt mellemlanding. 

Lokal transport

Offentlig transport fra lufthavnen består af busforbindelser til Trieste og en række andre byer i området. Der kører dog også busser til togstationen i Monfalcone, som ligger 5 kilometer fra lufthavnen. Der er billetautomater til busserne tæt ved udgangen fra lufthavnens ankomsthal. Billetter kan også købes fra informationsskranken.

Biludlejning

En bred vifte af store og små biludlejningsselskaber har skranker i ankomsthallen som for eksempel Avis, Hertz og Maggiore. Du kan med fordel bestille din lejebil hjemmefra, så du er sikker på at få en bil i den ønskede størrelse. Der er blot 1,5 kilometers kørsel af en hovedvej hen til motorvejen, som forbinder Trieste og Venedig.

>> Biludlejning i Trieste

Faciliteter i lufthavnen

Der er et lille udvalg af butikker og spisesteder i lufthavnen, samt andre faciliteter som vekselbureau, hæveautomater og et postkontor.

Fly-afgange og ankomster

Adresse og kontakt

Aeroporto Friuli Venezia Giulia Trieste International Airport
Via Aquileia 46 
I-34077 Ronchi dei Legionari, Friuli
Italien 

Telefon-nummer: 0039-0481 773224

Lufthavnskode TRS Du kan se aktuelle flyafgange og læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Se lufthavnens beliggenhed på kort

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
search map