Feriebolig i San Vito al Tagliamento i Friuli

Braida di Casa

 
Braida di Casa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Braida di Casa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Vito al Tagliamento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Braida di Casa er et fredfyldt landsted, hvor den gode stemning sidder fast i tøjet lang tid, efter man har forladt det igen. På den ene side ligger den lille landsby Braida (og 1½ km til San Vito al Tagliamento), mens man på den anden finder vinmarker. Herfra er der ca. 40 km til Bibione og Caorle eller til den mere ukendte sandstrand Brussa.

Herinde bag den omgivende mur virker Braida di Casa nærmest som en hel lille landsby med adskillige bygninger. Swimmingpoolen er placeret blandt eksotiske gevækster, ranke vinranker og alverdens blomster og indbyder både til timelang afslapning og en dukkert i ny og næ. Her finder man også en pavillon, hvis solens lune stråler skulle blive for meget af det gode.

Læs mere om Braida di Casa

På stedet er der også restaurant baseret på det lokale og nationale køkken. Morgenmadssalen er hyggelig og blå i udtrykket med et fint stengulv. Morgenmaden serveres som buffet. Ude på gårdspladsen ligger der et fint lille kapel, som kan dateres helt tilbage til 1700-tallet.

Som på ethvert landsted med respekt for sig selv så har Braida di Casa også et par hunde og katte - men hundene render dog ikke frit omkring, når der er gæster på stedet. Der er desuden gode (og gratis) parkeringsmuligheder.

Dobbeltværelse
De otte værelser er alle indrettede forskelligt i en slags smagfuld country-stil. De har alle aircondition, minibar, telefon, lcd sat-tv, internetforbindelse (stik) og stort badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Værelserne ligger enten i stueplan, på 1. eller 2. sal - og flere af dem har mulighed for en ekstra opredning.
Suite
Suiten ligger på 2. sal og er noget større end de andre værelser. Den har aircondition, minibar, telefon, lcd sat-tv, internetforbindelse (stik) og stort badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. I suiten er der mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 
search map