Feriebolig i San Pietro al Natisone i Friuli

Residence al Tiglio

 
Residence al Tiglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence al Tiglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Friuli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence al Tiglio ligger i den grønne dal Valli del Natisone, som leder til Slovenien og blot 9 km fra longobardernes smukke by Cividale del Friuli. Her finder du en allestedsnærværende rosmarinduft og fem roligt beliggende og moderniserede rækkehuse med adgang til en skøn swimmingpool.

En stor fordel ved disse lejligheder er, at Hotel Natisone (samme ejer) ligger lige ved siden af. Her er hotellets faciliteter tilgængelige for gæsterne i rækkehusene. Det gælder blandt andet wi-fi (som ikke findes i residencet), swimmingpool med liggestole, bar og restaurant/pizzeria.

Læs mere om Residence al Tiglio

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (stueetage og 1. sal)
- Disse fem rækkehuse på ca. 100 m² er alle i to plan med møbleret have/terrasse og udsigt over dalen. I stueetagen finder du privat garage, hovedindgang, opholdsstue med køkkenhjørne (bl.a. 4 gasblus og køle/frys) og badeværelse med toilet og bruser. På 1. sal er der to soveværelser (det ene med balkon) og badeværelse med toilet og bruser (der er altså to badeværelser i hvert rækkehus). Lejlighederne har desuden tv og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map