Anmeldelser af Tenuta Regina

 
Tenuta Regina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta Regina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Friuli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Tenuta Regina

Læs personlige anmeldelser af Tenuta Regina som ligger i Friuli. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta Regina. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helle og familie fra Ringsted boede på Tenuta Regina i Palazzolo dello Stella fra d. 2. til d. 5. juli 2008.

Vi har været meget tilfredse med vores ferie i Italien, det var et rigtig dejligt sted og alt var bare i orden. Det kan varmt anbefales at tage toget til Venedig frem for at tage bilen med den ind - det er nemt og bekvemt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hans-Ove og familie fra Herning boede på Tenuta Regina i Palazzolo dello Stella fra d. 16. til d. 23. juli 2005.

Alt var perfekt, bortset fra, at når kl. blev 21.00 måtte vi går indenfor p.g.a myg. Man manglede de lange varme aftner, hvor man kunne sidde udenfor og nyde vejret.
Stedet var bare tip top i orden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Nina og Kjeld fra København boede på Tenuta Regina fra d. 28. juni til d. 5. juli 2003 efter at de havde været ved Como Søen og inden de kørte videre til Trasimeno Søen. Efter turen skrev de:

Vi har haft en meget dejlig sommerferie - og vi vil takke jer varmt for endnu engang at have skaffet os nogle perfekte rammer for vores ophold i Italien.
[.... fra Como Søen ....]
Tenuta Regina i Palazzolo dello Stella var dels et fint udgangspunkt for ture til byer i dette hjørne af Italien - og der var absolut noget at udforske her! Dels var selve stedet meget dejligt med gode faciliteter og høj standard. Eneste problem var cyklerne - dels var de ret dyre at leje, dels var de dårligt vedligeholdt. Den ene brød sammen på vores første tur, og så opgav vi.
Men iøvrigt var det rimeligt meget for varmt at køre på cykel, så ulykken var ikke så stor!
[.... til Trasimeno Søen ....]

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map