Agriturismo i Palazzolo dello Stella i Friuli

Tenuta Regina

 
Tenuta Regina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta Regina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Friuli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tenuta Regina ligger ved Maranos lagune, langs den gamle vej, der førte fra Venedig til Trieste. Der er tale om en bondegård med over 180 hektar jord. Hvis sandheden skal frem, så blev området faktisk stjålet fra lagunen efter 1. Verdenskrig ved et større indvindingsarbejde. Området har siden da tilhørt familien Pasti. Giorgio, som i dag bestyrer gården, fortæller endnu om, hvordan hans bedstefar erobrede jorden og etablerede sig her. I dag finder vi ud over produktionsarealerne et svømmebassin, 3.000 m² have og børnevenlige omgivelser.

Ejendommen grænser med Stella floden og med Maranos Naturoase, beskyttet af WWF. Fugle fra Nordeuropa og fra Afrika tilbringer her skiftevis vinteren og sommeren i et unikt og smukt landskab. I Oasen findes desuden de berømte casoni, traditionelle træhuse bygget i lagunen - engang fattige og ubekvemme indlogeringer til de lokale fiskere, i dag benyttes de især til festlige lejligheder. Ønsker man at tilbringe en dag på stranden, så ligger Lignano kun 25 km herfra, hvis man kører i bilen rundt om lagunen. Der er desuden kun 90 km til Venedig og 70 km til Trieste. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger i Piancada, ca. 2 km fra gården.

Læs mere om Tenuta Regina

Tenuta Regina består af tre huse, hvor de forskellige lejligheder ligger.

Huset Masorini
- ligger lige over for svømmebassinet og er opdelt i tre ens toværelseslejligheder (ca. 50 m²), som alle ligger i stueetagen. Alle lejlighederne består af opholdsstue med dobbelt sovesofa samt køkkenhjørne med fire blus, ovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser samt dækket terrasse med havemøbler.

Huset Le Folaghe ligger 400 meter fra haven og svømmebassinet, som man kommer til ved at gå langs den mindre trafikkerede landevej. Huset råder over to toværelseslejligheder i stueetagen og to treværelseslejligheder på første sal.
- toværelseslejlighederne består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med fire blus, ovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser samt overdækket terrasse med havemøbler.
- treværelseslejlighederne består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med fire blus, ovn og køleskab, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med bruser samt stor balkon med havemøbler.
På Le Folaghe er der privat parkering, vaskerum med vaskemaskine og depot for cykler.

Lejlighed Airone (ca. 145 m²)
- ligger i hovedhuset, ca. 50 meter fra svømmebassinet. Den råder over op til 7 sovepladser og er fordelt på to etager. I stueetagen ligger der spisekøkken med ovn og køleskab, opholdsstue med to sovesofaer, vaskerum, badeværelse med bruser samt stor overdækket terrasse med havemøbler. På første sal findes soveværelse med enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med bruser og et badeværelse med badekar.

Alle lejligheder råder over aircondition, varme, telefon og fjernsyn samt parkeringsplads.
Sovepladserne på sovesofaen er egnede til én voksen eller to børn under 12 år.

Skjul teksten
 
 
search map