Hotel i Morsano al Tagliamento i Friuli

B&B Borgo dei Conti della Torre

 
B&B Borgo dei Conti della Torre er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Borgo dei Conti della Torre er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Friuli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Borgo dei Conti della Torre er en smuk herregård fra 1600-tallet med en skøn park og en indbydende swimmingpool. Som en kontrast til denne fredelige herskabelighed ligger Lignanos sandstrande og summende sommerliv blot 30 km væk - en ideel udflugt, hvor man så kan trække sig helt tilbage, når kystens masseturisme bliver for meget.

Herregårdens styrker er helt sikkert det smukke udtryk, de personligt indrettede værelser og den kæmpe park på 3000 m² med swimmingpool, liggestole og parasoller. Gården ligger landligt og fredeligt, men afhængig af vindretningen så kan man høre en svag summen fra den nærliggende hovedvej SP40.

Læs mere om B&B Borgo dei Conti della Torre

Det er muligt at leje cykler på stedet, så man kan cykle en tur langs floden Tagliamento eller besøge de nærliggende landsbyer Morsano og Rivignano. Det er også muligt at medbringe kæledyr uden mertillæg.

Morgenmaden serveres som buffet i den meget hyggelige og stemningsfulde morgenmadssal.

Værelser
- De 11 værelser er alle forskelligt indrettede med kunstnerisk og smagfuldt sind. Alle værelserne råder over elkedel, lcd-tv med sat, aircondition og badeværelse med toilet og bruser med vandmassage. To af værelserne har stuer en-suite. Flere af værelserne har mulighed for en ekstra opredning og et enkelt sågar to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map