Feriebolig i Lignano i Friuli

Ville Rio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne nye mindre bebyggelse ligger i beboelseskvarteret mellem Lignano Sabbiadoro og det grønne og rolige Pineta, ca. 1 km fra vandet og Lignano Sabbiadoros centrum. Stedet er rigtig pænt og velholdt. Da lejlighederne ligger lidt øde er det en rigtig god idé at have bil eller cykel.

Fælles poolområde

Der er tale om 6 nydelige rækkehuse, alle flot og elegant indrettet. Ejendommen råder bl.a. over svømmebassin (10 x 5 meter), tyverisikrede døre, aircondition, varme, satellitfjernsyn, pengeskab, spisekøkken med mikrobølgeovn, elektrisk kaffemaskine, opvaskemaskine, stort køleskab og balkon/terrasser med havemøbler.

Fra Ville Rio der der ca. 1000 meter til havet og den langstragte sandstrand, men hvis du vælger at blive "hjemme" en dag så går det også da der findes en dejlig pool (åbent fra midten af mej til midten af september) hvor du kan afkøle dig på varme sommerdage.

Læs mere om Ville Rio

I Lignano finder du alt det du har brug for

Lignano er berømmet for sin fine strand men også til dels for sine udbud. Her finder du nemlig alt hvad du behøver, tøjbutikker i forskellige prisklasser, barer og restauranter. Så hvis du ikke har lyst til at lave mad har du flere spisesteder at vælge imellem. du har den nærmeste ca. 250 meter væk. Selv supermarkeder finder du her, der er ca. 600 meter til det nærmeste. Hvis du vælger at tage bussen til byens centrum så er der et busstoppested ca. 150 meter fra boligen.

Rækkehus med 8 sovepladser:
Huset er fordelt i to plan ( og under stueetagen)
Under stueetagen findes en garage med plads til to biler (samt plads til en tredje bil)
Udover dette findes der et vaskerumshjørne med en vaskemaskine.
I stueetagen har du et stort alrum med spidseplads og to enkeltsofaer, køkken, badeværelser med bruser, 2 terrasser og en møbleret have med grillfaciliteter.
På førstesalen finder du et soveværelse med en dobbeltseng, to mindre soveværelser med enkeltsenge og badeværelse med badekar og tre balkoner.


Angående Wi-Fi (1 pr. lejlighed) så er den af varianten "Light" hvilket betyder at den ikke er tilstrækkelig til at kunne streame eller downloade

Pool is closed during 2020

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Ville Rio

Læs personlige anmeldelser af Ville Rio som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ville Rio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Ville Rio

Bedømmelse af Ville Rio

Læs mere

Bedømmelse af Ville Rio

Læs mere

Bedømmelse af Ville Rio

Læs mere

Lækkert

Vi var 2 familier afsted i en uge.
Huset er stort og rummeligt, med tilfredsstillende møblement.
Huset fremstår velholdt og rent - poolen ligeledes.
Vi var afsted i starten af juli måned - så vi tilbragte det meste af tiden udendørs. Enten på ture, i poolen eller på terrassen.
Mht dagligvarer indkøb, så ligger LIDL i gå afstand fra huset.
Grunden til vi ikke vurderer huset til 5 stjerner er. at huset er placeret lige ud til en forholdsvis stor vej og derved naturligvis en del trafik støj.
Ligeledes er der ikke plads til 2 biler i garagen (som vi ellers havde forstået der skulle være), dog var der mulighed for at placere bil nr. 2 i kælderen udfor vores garage.
Desværre havde vi bøvl med den ene aircon, så nætterne var, i nogle af rummene, meget varme.

Men alt i alt, et rigtig fint og velholdt sted, med rigeligt plads.

Læs mere

Bedømmelse af Ville Rio

Læs mere

Alexander og familie Hettenshausen i Tyskland har holdt ferie i Ville Rio i Lignano fra 27 maj-9 Juni 2012.

Tak for at spørge. Samlet set var vi meget tilfredse med huset.

Men vi har følgende forslag:
1. Tæpper: Der var kun én i huset, de andre fire tæpper måtte vi skaffe fra agenturet INTRAS. Det ville være bedst, hvis altid var masser af tæpper i huset.
2. Tørrestativ: er totalt i stykker og rustet. bør skaffes et nyt.
3. Tøjklemmer: var ikke tilgængelige
4. Knager i køkken og badeværelse til håndklæder: ville være nyttigt, men der er ingen.
5. Lamper i trappeskakt og udelamper er beskadiget: bør repareres.

Mange venlig hilsen og indtil næste gang.
Alexander

Læs mere
 
search map