Feriebolig i Lignano i Friuli

Ville Rio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne nye mindre bebyggelse ligger i beboelseskvarteret mellem Lignano Sabbiadoro og det grønne og rolige Pineta, ca. 1 km fra vandet og Lignano Sabbiadoros centrum. Stedet er rigtig pænt og velholdt. Da lejlighederne ligger lidt øde er det en rigtig god idé at have bil eller cykel.

Fælles poolområde

Der er tale om 6 nydelige rækkehuse, alle flot og elegant indrettet. Ejendommen råder bl.a. over svømmebassin (10 x 5 meter), tyverisikrede døre, aircondition, varme, satellitfjernsyn, pengeskab, spisekøkken med mikrobølgeovn, elektrisk kaffemaskine, opvaskemaskine, stort køleskab og balkon/terrasser med havemøbler.

Fra Ville Rio der der ca. 1000 meter til havet og den langstragte sandstrand, men hvis du vælger at blive "hjemme" en dag så går det også da der findes en dejlig pool (åbent fra midten af mej til midten af september) hvor du kan afkøle dig på varme sommerdage.

Læs mere om Ville Rio

I Lignano finder du alt det du har brug for

Lignano er berømmet for sin fine strand men også til dels for sine udbud. Her finder du nemlig alt hvad du behøver, tøjbutikker i forskellige prisklasser, barer og restauranter. Så hvis du ikke har lyst til at lave mad har du flere spisesteder at vælge imellem. du har den nærmeste ca. 250 meter væk. Selv supermarkeder finder du her, der er ca. 600 meter til det nærmeste. Hvis du vælger at tage bussen til byens centrum så er der et busstoppested ca. 150 meter fra boligen.

Rækkehus med 8 sovepladser:
Huset er fordelt på tre etager (kælder, stue, første sal).
- Kælderen består af garage med plads til 3 biler samt hjørne med vaskemaskine.
- Stueetagen består af rummelig opholdsstue med spisekrog samt to sovesofaer med plads til en person i hver, køkken, badeværelse, to balkoner samt indhegnet have med havemøbler og udendørs pejs.
- Første sal består af soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser, hvert med to enkeltsenge, badeværelse med badekar og hele tre terrasser.

Angående Wi-Fi (1 pr. lejlighed) så er den af varianten "Light" hvilket betyder at den ikke er tilstrækkelig til at kunne streame eller downloade

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli

Residence Punta dell'Est

Lignano, Friuli

Anbefalinger til dig

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Villa Gesi Relais

Negrar, Veneto

Le Vescovane

Longare, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map