Anmeldelser af Ville Garden

 
Ville Garden er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ville Garden er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ville Garden

Læs personlige anmeldelser af Ville Garden som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ville Garden. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Svend og rejsefælle fra Randers NV boede på Ville Garden i Lignano fra d. 3. til d. 17. juli 2010.

Jo tak,vi har haft en god varm tur. Vi har været i Italien i mange år, og er vant til,at standarden ikke er så høj på de lejemål kontra DK. Dette er ikke ment negativt, sådan er det nu engang. Dette var også gældende for Villa Garden. Lejligheden som sådan var ganske ok.Måske kunne man ha ønsket,at klargøringen var bedre.To pærer på badeværelset var sprunget. Dørhåndtaget til det ene værelse var faldet af. Et af gasblussene virkede ikke. Det er i det store hele bagateller,men havde været let at løse ved rengøringen. Alt i alt ganske udmærket. Klimaanlæget kom godt nok til at stå sin prøve:-)

Selve den del af byen vi var i passede godt til os. Stranden var som altid fantastisk. Dejligt også,at det ikke var en dansker man stødte ind i hele tiden.
Synes vi har haft en god oplevelse med Jer som agent. Er første gang,vi ikke lejer dernede. Vi vender helt sikker tilbage på et senere tidspunkt.

In-Italia's kommentar

Oplever man at rengøringen er sparsom eller at noget ikke fungerer i den bolig man har lejet, anbefaler vi at man hurtigst muligt kontakter stedets opsyndmad/ejer og hvis tingene ikke bringes iorden, da at ringe til os så vi kan afhjælpe og udbedre manglerne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kristina, Brian og deres to børn fra Randers NV boede på Ville Garden i Lignano fra d. 3. til d. 17. juli 2010.

Har I været glade for byen og området?
- Området var overordnet set dejligt - det var skønt at vi havde så kort til stranden, og omkring os lå også en række gode restauranter + Lidl ganske tæt på. Vi savnede lidt flere muligheder for shopping (tøj, souvenirs, etc.) og tog derfor til Bibione en aften og fik så vores lyst styret. Besøget i Bibione, hvor hver andet menneske på gaden jo er dansker, gjorde også, at vi blev endnu gladere for Lignano - det var skønt at føle sig som rigtig turist i Italien og ikke blot som en beboer i en dansk koloni!

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
- Vores lejlighed (Villa Garden 6) lå godt og tilbagetrukket - vi havde meget privatliv. Lejligheden var overordnet set også fin - rengjort da vi ankom og funktionelt indrettet - lige bortset fra køkkenet, der var lidt trangt og kun havde tre gasblus installeret. Det var lidt svært at lave mad til familien de aftener, vi spiste hjemme. Vaskemaskinen, der var tilknyttet boligkomplekset, var et kæmpe plus!

Har I tips til de næstkommende?
- Som udgangspunkt skal man gøre sig klart, hvilke krav man har til området og så vælge derefter. Pineta-bydelen vil nok være lige lovlig rolig til nogle - men rigtig god til børnefamilier.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
- Vi har været glade for at leje gennem jeres bureau - det har været let og ligetil med hurtige tilbagemeldinger, vi har følt os trygge, for der var styr på tingene. Jeres hjemmeside med kommentarer fra andre kunder er også rigtig god og var en afgørende faktor for at vi lejede gennem jer - det giver et mere autentisk indblik i sagerne end en almindelig reklametekst:o)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map