Feriebolig i Lignano i Friuli

Ville Garden

 
Ville Garden er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ville Garden er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ville Garden er to- og trefamilies huse, beliggende i et grønt område, kun 300 meter fra vandet, i det hyggelige Lignano Pineta.

Den nærmeste strand er privat, så der skal man betale for at leje solsenge og parasol. Lidt længere henne ad stranden findes dog også offentlig strand. Lejlighederne, der alle er nyindrettede, råder over aircondition og varme, satellitfjernsyn, elektrisk kaffemaskine, pengeskab, parkeringsplads samt have med bord og stole.

Læs mere om Ville Garden

Til fælles anvendelse for husenes gæster er der vaskemaskine og udendørs pejs med grill. Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal, enkelte er dog fordelt på to etager.

Lejlighederne på Ville Garden

Treværelseslejlighed med 3/5 sovepladser

Lejligheden består af opholdsstue med lille køkken og spisekrog, sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 børnesenge, badeværelse med brusekabine og hårtørrer, terrasse eller balkon. Bemærk: 2 af sovepladserne er til børn

Skjul teksten
 
 
search map