Feriebolig i Lignano i Friuli

Villaggio Los Nidos

 
Villaggio Los Nidos er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villaggio Los Nidos er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når det er tid at vælge rejsemål til ferien, er der som regel visse kriterier, som skal opfyldes, og hvoraf nogle er mere vigtige end andre, specielt når hele familien skal være med til at bestemme. Det kan være området, faciliteterne og/eller aktiviteterne som bestemmer, hvor turen går hen.

Hvis du er på udkig efter en hyggelig ferieby nær stranden, hvor du har "det hele og lidt til" - så bør du kigge nærmere på Villaggio Los Nidos. Du kommer samtidig til at bo i byens centrum, som hedder Sabbiadoro (gyldent sand), hvilket også betyder, at du er tæt på byens store udbud af faciliteter.

Du bor i et perfekt område

Villaggio Los Nidos, er et familieejet sted, som ligger i et stort område i Sabbiadoro. Beliggenheden gør, at du hurtigt og nemt kan komme til den lange skønne sandstrand og strandpromenaden, som ligger ca. 450 m derfra. Til Piazza Abbazia og Viale Venezia, den lange gågade med butikker og restauranter i forskellige prisklasser, er der kun ca. 1000 m. Tænk også på, at du som bor på Le Rondini betaler for strandservice på stedet, mens Bungalow Los Nidos og studiolejlighederne har den inkluderet.

Men du behøver ikke at gå "så langt" for at få en forfriskning, for på Villaggio Los Nidos er der en bar med terrasse, hvor du foruden drikkevarer også kan bestille et lettere måltid som salat eller pasta, når sulten melder sig omkring frokosttid. Alternativt kan du begive dig "hjemad" og nyde både frokost og siesta på dit private udeområde.

Læs mere om Villaggio Los Nidos

Aldrig et kedeligt øjeblik

På Villaggio Los Nidos er der et stort poolområde, hvor du foruden pool med jacuzzi-afdeling og separat børnepool også finder liggestole og parasoller. I højsæsonen er her forskellig underholdning for børnene, lige som du kan deltage i vandgymnastik og diverse vandlege.

Når du er færdig med at sole dig, behøver du ikke gå langt for at blive underholdt. På Villaggio Los Nidos er der et godt udvalg af aktiviteter for alle familiemedlemmer, og du kan både spille tennis, fodbold og beachvolley. Er det ikke motion nok, kan du altid besøge det lille udendørs motionsrum, hvor der er et par maskiner til din rådighed.

For de mindste er der et par legepladser, hvor de har mulighed for at møde nye venner. Der er også et lille legerum ved receptionen, som gerne passer de yngste gæster.

Der er endnu flere faciliteter på området

Som en ekstra bekvemmelighed, findes der vaskemulighed mod betaling. Hvis du ikke har medbragt din egen cykel, har du mulighed for at leje på stedet efter "først-til-mølle-princippet". Du kan også leje en tennisketcher, barneseng, barnestol m.m. Der er en parkeringsplads pr. lejlighed i området, som for størstedelens vedkommende er bilfrit.

Vælg den lejlighed som passer dig bedst

Du kan vælge mellem at bo i bungalow (Los Nidos), lejlighed (Rondini) og lejlighed i hovedbygningen (Aparthotel Albatros).

Samtlige bungalows ligger i stueplan, mens lejlighederne (Rondini) både kan ligge i stueplan eller på 1. eller 2. sal. Indretningen er enkelt og rustik med hvide stenvægge, klinker og træ. Samtlige har køkkenniche, køl/frys, microbølgeovn, aircondition, wi-fi, satellit TV, værdiboks og hårtørrer. Italiensk kaffemaskine (Mikka) kan lånes i receptionen, så længe lager haves.

Lejlighederne i Aparthotel Albatros findes i to forskellige varianter, og morgenmad er inkluderet sammen med daglig rengøring (ikke køkken). De ligner hinanden, og det der adskiller dem er møbleringen, hvor Superior er nyere med moderne indretning og opvaskemaskine. Alle har aircondition. Huset er i fire etager og der er elevator.

Læs om lejlighederne på Villaggio Los Nidos

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villaggio Los Nidos

Læs personlige anmeldelser af Villaggio Los Nidos som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villaggio Los Nidos. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Villaggio Los Nidos

Bedømmelse af Villaggio Los Nidos

Læs mere

Bedømmelse af Villaggio Los Nidos

Læs mere

Perfekt beliggenhed nær stranden

God beliggenhed tæt på meget flot strand. Roligt område, men tæt på butikker og restauranter. Hyggelig bungalow. Adgang til aktiviteter såsom tennis og fodbold. Selvhushold men lidt sparsomt med køkkenudstyr.

Læs mere

Fint familiested

Fint familiested med det man behøver for en god ferie med børn. Meget simple bungalows, og ikke så bekvemme, men det fungerer. Gæstfrie og imødekommende personale og udmærket poolområde. Stedet er helt OK til prisen.

Læs mere
 
search map