Anmeldelser af Villa Fidia

 
Villa Fidia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Fidia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Fidia

Læs personlige anmeldelser af Villa Fidia som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Fidia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på engelsk. Klik her for at se originalen
Annette med familie og vennerne fra Nordsjælland boede på Villa Fidia fra d. 30. juni til d. 14. juli 2001. De skrev om stedet efter ferien:

Hjemkommet fra Lignano, en vellykket ferie, lejlighederne var bare perfekt. Vi var som du ved 22 personer deraf 8 born, sa huset beliggenhed med have rundt om huset og 300-400 meter til stranden kunne ikke vere bedre. Sa vi kan godt anbefale andre med born eller uden born om at bruge dette sted. Det er nok ikke sidste gang at vi gor det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 22 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map