Feriebolig i Lignano i Friuli

Sun Beach

 
Sun Beach er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sun Beach er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette nyrestaurerede lejlighedskompleks på 5 etager ligger på strandpromenaden, i hjertet af Lignano Sabbiadoro, hvor du finder kilometer lang gågade med caféer, restauranter og indkøbs- samt shoppingmuligheder. Med andre ord fristelser for store og små.

Pæne lejligheder

Lejlighederne er pænt møbleret - de er rummelige, dog er stilen en smule gammeldags. Der er elevator i ejendommen og samtlige lejligheder har gode faciliteter som satellittv, aircondition, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, elektrisk kaffemaskine, og balkon med bord og stole. Til hver lejlighed hører garageplads til én bil.

Læs mere om Sun Beach

Fine lejligheder med god komfort

Lejligheder er fint indrettet - de er rumlige, men stilen er lidt gammeldags. Der er elevator i bygningen og alle lejligheder har gode faciliteter som f. eks. Sat-TV, aircondition, mikrobøljeovn, opvaske og vaskemaskine, kaffemaskine og balkon med bord og stole. Hver lejlighed har egen parkering til én bil. Angående Wi-Fi (1. pr. lejlighed) så er den af varianten "light" hvilket betyder at den ikke er tilstrækkelig for at kunne streame eller downloade.

Lejlighederne på Sun Beach

Lejlighed m. 1 soveværelse m. havudsigt og balkon (5 pers)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med tre sovepladser, badeværelse med toilet og bruser samt pænt stor balkon med havudsigt.

Lejlighed m. 2 soveværelser m. havudsigt og balkon (6 pers)

der er blot denne ene. Og den ligger på øverste etage og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, to soveværelser med to sovepladser i hvert, badeværelse med toilet og bruser samt pænt stor balkon med direkte udsigt over stranden og havet.

Lejlighed m. 2 soveværelser m. havudsigt og balkon (8 pers)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med tre senge, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon og havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map