Feriebolig i Lignano i Friuli

Sun Beach

 
Sun Beach er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sun Beach er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette nyrestaurerede lejlighedskompleks på 5 etager ligger på strandpromenaden, i hjertet af Lignano Sabbiadoro, hvor du finder kilometer lang gågade med caféer, restauranter og indkøbs- samt shoppingmuligheder. Med andre ord fristelser for store og små.

Pæne lejligheder

Lejlighederne er pænt møbleret - de er rummelige, dog er stilen en smule gammeldags. Der er elevator i ejendommen og samtlige lejligheder har gode faciliteter som satellittv, aircondition, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, elektrisk kaffemaskine, og balkon med bord og stole. Til hver lejlighed hører garageplads til én bil.

Læs mere om Sun Beach

Fine lejligheder med god komfort

Lejligheder er fint indrettet - de er rumlige, men stilen er lidt gammeldags. Der er elevator i bygningen og alle lejligheder har gode faciliteter som f. eks. Sat-TV, aircondition, mikrobøljeovn, opvaske og vaskemaskine, kaffemaskine og balkon med bord og stole. Hver lejlighed har egen parkering til én bil. Angående Wi-Fi (1. pr. lejlighed) så er den af varianten "light" hvilket betyder at den ikke er tilstrækkelig for at kunne streame eller downloade.

Lejlighederne på Sun Beach

Lejlighed m. 1 soveværelse m. havudsigt og balkon (5 pers)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med tre sovepladser, badeværelse med toilet og bruser samt pænt stor balkon med havudsigt.

Lejlighed m. 2 soveværelser m. havudsigt og balkon (6 pers)

der er blot denne ene. Og den ligger på øverste etage og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, to soveværelser med to sovepladser i hvert, badeværelse med toilet og bruser samt pænt stor balkon med direkte udsigt over stranden og havet.

Lejlighed m. 2 soveværelser m. havudsigt og balkon (8 pers)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med tre senge, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon og havudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Sun Beach

Læs personlige anmeldelser af Sun Beach som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sun Beach. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 17 anmeldelser fra Sun Beach

I centrum af liv, by og strand

Hvis du vil have strand og vand samtidig med livet i byen er det Sun Beach du skal vælge. Der er musik frem til midnat hvilket vi syntes var hyggeligt og lige udenfor hoveddøren er byen, restauranterne og isbarerne. Alt indenfor få meters afstand. Det betyder, som beskrevet også liv og larm. Så er det fred og ro du søger skal du ikke vælge Sun Beach.

Læs mere

Bedømmelse af Sun Beach

Læs mere

Bedømmelse af Sun Beach

Læs mere

Mere end tilfreds

Min bedømmelse bliver præcis som sidste år, så det går fint at bruge den igen. Jeg er mere end tilfreds.

Læs mere

Dejlig ferie med fantastisk udsigt.

Det var en dejlig ferie. Sun Beach har en stor balkon med en fantastisk udsigt, meget rent og godt vedligeholdt.

Læs mere

Super ferie i Lignano

Hotellet ligger lige ud til vandet og vi havde en skøn udsigt over havet og stranden.
Hotellet var af fin standard og pænt og rent og med elevator.
I det hotellet lå meget centralt så var der også meget støj. Der ligger en bar lige overfor som spiller meget højt musik, baren lidt oppe af gaden havde også diskotek udenfor og så var der lige div. underholdning på stranden. Blev en smule stresset af al den larm på en gang og ikke særlig hyggeligt at sidde på den skønne store altan, hvis der lige skulle slappes lidt af. Men alt i alt en skøn ferie, man skal bare lige være forberedt på larm.

Læs mere
 
search map